Kommende kampe:

[Blog] Liverpool – Arsenal 20/21

Mandag aften kl. 21.00 møder vi Arsenal på Anfield. Kampen kan ses på XX og Viaplay

Efter den første kamp i ligaen imod Leeds, som var lidt til den bløde side, så leverede spillerne en fornem indsats imod Chelsea. Vi havde styr på kampen og hold Chelsea fra fadet, selvom de havde mulighederne for at score. De var ikke helt væk og udfaldet kunne være endt anderledes, hvis de ikke fik det røde kort lige før pausen.

Arsenal er kommet godt fra land og har ligeledes seks point, men havde også deres at se til imod West Ham, hvor en sen scoring afgjorde kampen for dem.

Jeg håber vi kommer til at se de samme takter fra spillerne, som imod Chelsea. Salah og Mané er begge i fantastisk form her fra starten af sæsonen og ligner to, som i den grad er ivrige efter mere. Fem mål har de to lavet og især Salah har imponeret mig. Han kan nogle gange ligne en, hvor intet fungerer for og tager en række dårlige beslutninger. Men der har han slet ikke været. Han virker møg skarp og hvis det er formen for denne sæson, så bliver det igen fantastisk at følge ham. Han har virket mere direkte, men også  været bedre til at finde sine medspillere.

Deres makker i midten, Firmino var dog de første 45 minutter helt væk imod Chelsea, sjældent sent så gralt. Og imponerede heller ikke imod Leeds. Jeg forventer ikke han bomber mål ind, som de to andre. Det er ikke hans opgave, men han har virket lidt ved siden af sig selv i de to første kampe. Han skal nok lige varmes op efter sommerferien. Men han skal nok passe lidt på. Minamino ser ud til at han så småt har fundet formen i Liverpool.

Der kan dog komme ændringer. Alisson og Thiago har ikke trænet med de sidste par dage. De sidste meldinger er 50/50. Men hvis de begge er klar så forventer jeg begge kommer i spil. Der var flere omstændigheder i spil da Thiago fik debut imod Chelsea. Henderson der fik en skade og AC fik det røde kort. Det gav ham en “let” begyndelse og lige få føling med de andre på holdet. Desuden var Fabinho i forsvaret pga. skader til Gomez og Matip. Men hold fast et show han fremførte da han kom ind. Det ligner et fantastisk køb, hvis han kan holde sig skadesfri.

Hvis Gomez ikke er 100% fit, så rykkes Fabinho i forsvaret og Keita kommer ind på midtbanen. Han kan også tage Thiagos plads, hvis han ikke bliver frisk. Det kan give Klopp lidt panderynker, hvis flere må sidde over pga. skader. Adrian går selvfølgelig på kassen, hvis Alisson ikke kan.

Jeg tror på en 3-1 sejr.

Leo Vegas Sport