Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Liverpool – Burnley 35. spillerunde

Lørdag klokken 16.00 møder vi Burnley på Anfield.

Kampen kan ses på TV3 Max og Viaplay.

Lasse Callesen ser frem imod kampen. Det er noget af en rutschebane tur vi inde i lige nu med Liverpool. Det skifter fra kamp til kamp, hvor godt vi præsterer efter Corona-pausen. Så det kan nemt blive fugl eller fisk i morgen.

Hendersons sæson er desværre slut pga. en knæskade, jeg tror dog ikke det er noget, som vil skabe store rokeringer på holdet. Men det er ærgerligt, at han er ude og ikke kan slutte sæsonen af på flotteste maner. Han har haft en fantastisk sæson, men han får stadig lov til at løfte pokalen imod Chelsea.

Burnley har placeret sig flot i tabellen, hvor de spiller med om en af de europæiske pladser, som de kan tage et  lilleskridt imod, hvis de vinder over os. De har helt klart mere at spille for end vi har og jeg forventer da også de kommer og forsøger at få point med hjem. De laver dog ikke mange mål, omvendt har Pope flere clean sheets end Alisson i denne sæson.  Så der er også en lille indbyrdes konkurrence imellem de to, som er henholdsvis nr. 1 og 2 på den liste.

Vi burde kunne vinde over Burnley og jeg forventer det også.

Williams tror jeg ikke vi ser fra start og mon ikke Klopp tager den nemme beslutning og lader Wijnaldum gå ind på Hendersons plads på midten. Måske kommer der en rokering eller to, hvis nogle af spillerne har brug for en kort pause. Men umiddelbart vil jeg mene det her er holdet vi ser i morgen.

Jeg tror på en 3-0 sejr, Alisson skal have 1. pladsen på clean sheet listen og vi skal nå point rekorden.

 

Leo Vegas Sport