Kommende kampe:

[Blog] Liverpool – Manchester United d.17/10

Mandag aften er der fodboldbrag. Liverpool imod Manchester United på Anfield. Kampen sparkes i gang klokken 21.00.

Kampen vises på 6´eren, Viaplay og dplay.

 

Liverpool kommer til kampen ubesejret i de sidste syv kampe: VTVUVVVVV og må siges at være i god form. Sidste kamp inden landsholdspausen imod Swansea var dog ikke helt så opmuntrende som de forrige kampe, hvor modstanderne blev spillet ud af banen. Manchester United har ikke tabt i de sidste fire kampe: VVVTTTVVU. Ser vi indbyrdes på kampene imod ærkerivalerne så er det sådan her billedet ser ud: TTTTVU. Det er ikke helt så godt. Men de sidste to kampe var i Europa League i sidste sæson, hvor man må sige Liverpool sprudlede. Men det er dog en ny sæson.

I tabellen er Liverpool på en 4. plads med 16 point og Manchester United ligger nr. 6 med 13 point. Så der er meget på spil i denne runde. Liverpool kan bringe sig vigtige point foran og lave et fint hul i tabellen ved en sejr. Mens Manchester United kan holde trit med toppen.

Nederst finder du spilforslag fra Spilxperten.

Opstillingen

Lasse har set nærmere på hvordan han tror vi stiller op.

Pga. en del usikkerhed omkring midtbanespillerne er der to opstillinger i dag.

Målmandsduellen spøger fortsat i Liverpool. Ingenting er rigtig blevet afgjort endnu. Karius har haft sine momenter med usikkerhed efter han fik chancen fra start og har ikke entydigt taget keepertjansen fra Mignolet. Jeg tror Karius får chancen fra start. Men det kan være et sats fra Klopp i tilfælde af der går kloster fuck i den af den ene eller anden årsag. Jeg håber på der ikke bliver snakket om Liverpools målmand efter kampen, medmindre det har været pga. en pragt kamp.

Forsvaret giver sig selv. Clyne, Lovren, Matip og Milner. Afsti afsted det går. Clyne og Lovren har været småramt af skade, men har trænet fuldt ud siden i onsdags. Jeg er ret sikre på de er med. I tilfælde af skader må det blive Klavan og Moreno der står klar i kulissen. Milner over på højre back og Klavan ind i midten. Jeg håber dog ikke det bliver nødvendigt med udskiftninger i forsvaret.

Midtbanen er så lidt en anden snak. Af dem der har startet de sidste par kampe er det kun Henderson, som er 100% fit. Wijnaldum udgik med en hofte skade i starten af ugen, dog ikke en fibersprængning som først antaget. Lallana fik en fibersprængning men ifølge Klopp er han begyndt at træne igen. Spørgsmålet er så bare om han når at blive helt klar. Jeg tror kun vi starter med en af de to inde i tilfælde af de begge er fitte. To mand småskadet i sådan en kamp, som den her? Nej. Heller ikke selvom de begge melder sig fitte. Can må være den første mand der tænkes på i det tilfælde og jeg tror han og Henderson vil være med fra start. Hvis Lallana er klar så er jeg sikker på han foretrækkes foran Wijnaldum. Lallana har været i storform i den her sæson. Skulle begge være småskadet og ikke helt klar, bliver det straks værre. Skal Coutinho ned på midtbanen? Skal Grujic starte inde? Eller foretrækkes Lucas? Coutinho vil kunne folde sig ud, men er hans arbejdsradius stor nok til 90 min med 120 km/t? Jeg tror det ikke. Grujic er urutineret og har ikke spillet meget endnu, har dog snust lidt til det. Men tror det vil være for risikabelt. Lucas med de to andre vil ikke just skrige på sexy football. Jeg tror der vil mangle en masse kreativitet på midtbanen, som vi ellers har levet højt på. Stewart? Nah det kan jeg simpelthen ikke se for mig.

Jeg har lavet to opstillinger alt efter hvem der er klar. Den ene med Coutinho, Can og Henderson på den centralemidtbane og en med Lallana, Henderson og Can.

De tre offensive vil være påvirket af midtbane konstellationen. Men jeg tror vi får Coutinho, Firmino og Mané at se i front. Jeg kan ikke se hvorfor Klopp frivilligt skal ændre på den konstelation. Sturridge må bare være klar når chancen byder sig og så håbe på han kan ændre sit spil så det passer bedre til Klopps filosofi eller skader. Han ligner mere og mere en spiller, som godt kunne være solgt inden næste sæson starter. Origi er også en bobler i tilfælde af en af de offensive spillere skal en tak tilbage på banen. Han har dog ikke været nær så varm i denne sæson, som han var i en periode i slutningen af sidste, hvor han virkelig viste talentet frem. Men med Origi på toppen vil vi få en mere arbejdsom spiller, hvilket Klopp sætter pris på. Jeg tror dog han vælger Sturridge qua hans kvaliteter som afslutter.

 

Håber på dette hold hvis alle er klar.

lfc-manu-4

Alternativt hold hvis Lallana og Wijnaldum ikke er klar.

 

sadasgsdf

Spilforslag fra Spilxperten

 

Fem sejre i streg og syv kampe uden nederlag er det lækre facit, når Liverpools fans kigger på kampprogrammet. Selvom Manchester United også kommer fra fine resultater, har de ikke overbevist spillemæssigt. Det ligger i kortene, at der igen kommer point på Anfield-kontoen på trods af skadesbekymringer efter landsholdspausen.

The Reds har fået en forrygende start på sæsonen, hvor kun svipseren mod Burnley har kostet i tabellen. De to eneste hjemmekampe er vundet i suveræn stil med 4-1 og 5-1, mens man har slået Chelsea og hentet point mod Tottenham på udebane.

Det spiller for Klopps tropper, der dog kan komme til at stille uden både Lallana og Wijnaldum på grund af skader. Til gengæld er både Clyne og Lovren meldt klar igen til mandagens brag.

Selv med mandskabsproblemer skal der dog være gode chancer mod United. Det har ikke været overbevisende for Mourinhos tropper, der med nød og næppe slog Zorya i Europa League samt spillede 1-1 hjemme mod bundproppen Stoke.

Trods et markant nemmere program er mandagens gæster også tre point efter Liverpool.

Senest de to hold mødtes på Anfield, vandt hjemmeholdet med 2-0 på mål af Firminho og Sturridge. Vi tror på en gentagelse, der kan spilles til odds 2,20.

Oddset er fra Bet365. Med kampagnekoden hos Bet365.dk kan du få op til 1.000 kroner i bonus.

Leo Vegas Sport