Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Ajax – Liverpool FC CL 20/21

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles onsdag den 21. oktober kl. 21.00 og kan ses på TV3Sport og online på Viaplay.

Skader, skader, skader. Det er til at blive vanvittig af, og især måden de er kommet på. Jeg er stadig rystet over Virgils skade, og den manglende konsekvens for Pickford – Thiagos skade gav dog rødt til Richarlison. Efterfølgende er der også konstateret en mindre skade til Matip.

Klopp fortalte på pressemødet inden opgøret at Matip ikke kan spille pga. en skade, så Fabinho må tage endnu en tørn i midterforsvaret. Gini Wijnaldum fik kun få minutter mod Everton, så han er helt klar til at tage over for Thiago.

Keita er først lige begyndt at træne igen, så er han klar til at snuppe den sidste midtbaneplads eller må den gå til enten Milner eller Curtis Jones, med mindre vi skifter til en 4-2-3-1 taktik, hvilket giver mulighed for at starte med Jota eller Minamino. På sin vis kunne det være spændende med Bobby og Minamino i et flydende skifte som henholdsvis 10ér og helt i front, men realistisk set er Jota nok tættere på startopstillingen end Minamino.

Jeg kender stort set intet til det nuværende Ajax hold. De gjorde det fremragende i CL i 2018/19, hvor de var uheldige med ikke at komme i finalen, men efterfølgende er mange af de bedste spillere fra den sæson blevet solgt til større klubber. I sidste sæson blev de nummer 3 i en tæt gruppe, kom i Europa League og røg ud med det samme til Getafe. Jeg forventer dog, at de i bedste Ajax tradition spiller frisk til, hvilket vil passe vores kontramaskine særdeles godt.

Er der grund til at være nervøs over vores defensiv? Og med Adrian på mål er mavefornemmelse ikke for god, men jeg tror på en forholdsvis tæt kamp, som Liverpool dog vinder 2-1.

Leo Vegas Sport