Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Arsenal – Liverpool

Jagten mod de 100 point fortsætter onsdag, når Liverpool møder Arsenal på Emirates Stadium. Kampen starter 21:15 og kan ses på Xee samt streames på Viaplay.

Andreas Ørntoft kigger nærmere på  opgøret

Liverpool mistede for første gang i Premier League-sæsonen point på Anfield i deres seneste opgør mod Burnley, som endte 1-1. Det var en chancerig kamp, hvor Liverpool velsagtens kunne have scoret både 3 og 4 mål i første halvleg, men kynismen foran mål manglede. Dette skal der rettes op på i aften.

Siden mesterskabet blev cementeret, har der ikke været den fandenivoldskhed, som ellers har præget Liverpool i denne sæson. Derfor handler det for Liverpool om at finde motivationen i de resterende kampe, hvorfor de passende kan jagte pointrekorden i Premier League. Dette kræver først og fremmest en sejr over Arsenal i aften.

Arsenal har gang i en skrækkelig sæson, hvor de senest tabte The North London Derby med 2-1 til Tottenham. Samtidig er de placeret på en 9. plads, uden de store chancer for at komme op omkring de europæiske pladser. Derfor bliver det spændende at se i hvilken forfatning Arsenal møder op i, og om de kan finde motivationen.

For Liverpools vedkommende er der ingen tvivl om, at Klopp kommer med en stærk opstilling. Henderson er skadet for resten af sæsonen, mens Milner og Matip ligeledes er ude. Ellers er resten af truppen meldt klar. Gomez har virket rusten de sidste mange kampe, hvor han i mange situationer har været ukoncentreret og truffet de forkerte beslutninger. Alligevel tror jeg, at Klopp går med den ”klassiske” bagkæde. På midtbanen bliver det Fabinho, Wijnaldum og Keita, mens Mané, Salah og Firmino danner aftenens fronttrio.

Forhåbentlig bliver det en medrivende kamp, hvor begge hold kommer med en offensiv indstilling. Samtidig bliver det forhåbentlig også tydeligt, hvorfor Liverpool er hele 43 point foran Arsenal i tabellen.

Liverpool vinder 3-1 Firmino med 2 basser.

Leo Vegas Sport