Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Atalanta – Liverpool

Tirsdag aften kl. 21.00 møder Liverpool Atalanta i Champions League. Kampen kan ses på TV3Max og Viaplay. Lasse Callesen ser nærmere på kampen.

De to første opgør i CL er endt med maksimum point. Og endnu en sejr imod Atalanta så vil vi være 5 point foran Atalanta og måske Ajax, hvis de vinder over FC Midtjylland.

Et helt fantastisk udgangspunkt inden de sidste tre opgør. Men intet er dog sikkert på forhånd. Atalanta kan ligeledes bringe sig et skridt tættere på knock out fasen.

Vores spil har ikke været prangende, men vi får resultaterne (minus Aston Villa). Det var det samme vi så sidste år, hvor vi også startede sæsonen sløvt ud og først fandt formen et stykke inde i den. Så jeg er ikke så nervøs – selvom jeg har været ret irriteret et par gange over vores sløve spil.

Jota har dog ramt jorden løbende og ligner et genialt køb, hvis det er den standard, som vi kan forvente. Han banker mere og mere på for en startplads. Firmino, not so much.

Jeg tror ikke der bliver sparet nogen medmindre der er småskavanker. Vi må skifte fem mand i CL, så det er muligt at give halvdelen af holdet en pause, hvis nødvendigt. Vi så at Klopp hev hele den forreste trio ud efter en times tid imod Ajax, hvor vi blev bedre efter de kom ud.

Matip, Tsimikas og Keita er alle tilbage igen. Thiago deltager ikke i træningen med resten af holdet. Alle tre vil have godt af noget kamptræning, især Matip med tanke på søndagens brag imod Man City. Jeg tror og håber vi ser ham på banen i løbet af kampen. Hvis han er fit vel at mærke.

Jeg tror på en 2-0 sejr.

 

Leo Vegas Sport