Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Chelsea – Liverpool

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles søndag den 20. september kl. 17.30 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Billede

Det vigtigste spørgsmål efter sidste uges kamp må være, hvordan det lykkedes Leeds at lave 3 mål? OK, det ene var et sjældent koncentrationssvigt af Virgil, men generelt var defensiven under pres, og det bragte desværre minder frem, som vi ellers forsøger at fortrænge. Alle mål var kontramål, hvor Leeds mere eller mindre løber lige gennem vores midtbane. Jeg tror nu nok, at Klopp får adresseret problemet, som jeg mener skal løses ved at få Fabinho i startopstillingen igen, så forsvaret bliver beskyttet bedre mod kontrangreb, som Chelsea også gør en del i. Sidst havde vi også kæmpeproblemer med Pulisic, som vi slet ikke kunne stoppe. Han har dog været skadet, men jeg tror Lampard får ham klar.

Søndagens modstander har været meget aktive på transfermarkedet denne gang. Jeg har spurgt min gode ven Peter, som har fulgt Chelsea i 25 år, om han synes, Lampard har købt de rigtige spillere ”Både ja og nej. Ziyech og Werner er to rigtig gode handler, som klart vil forstærke offensiven, men den vigtigste handel mangler – en ny målmand. Et etableret navn på centerbacken vil også være ønskeligt. Silva er god, men også gammel og ikke langtidsholdbar”.

Jeg undrer mig mest over deres indkøb af Leicesters Ben Chilwell, som er en stabil og habil venstre back, men 50 mill pund er vanvittigt for en mellemklassevare. Er man tilfreds med Vauxhall, når man har betalt for en Aston Martin? Ingen tvivl om at Chelsea har gang i noget spændende, men hvor lang tid går der, før holdet er sammenspillet? Chelseafan Peter forventer en Top 4 placering til Chelsea i år, hvilket jeg også synes lyder meget rimeligt. Til gengæld er jeg helt uenig i hans tro på, at Chelsea vinder 3-2 på søndag. Salah har fået indstillet kanonen og både Kepa og Chelseas forsvar er stadig usikkert, så der kan sagtens ligge 3 point og vente på os, selv om det godt kan være svært på Broen.

Jeg forudser en enkelt ændring i forhold til Leeds kampen – Fabinho i stedet for Keita. Det kan blive alt lige fra 0-0 til 3-3, men jeg tror på en klassisk 2-1 sejr til Liverpool.

Leo Vegas Sport