Kommende kampe:

[blog[ Optakt Crystal Palace – Liverpool Premier League runde 13.

Kampen spiller lørdag kl. 16.00 og kan ses på TV3 max og online på Viaplay.

Både Leicester og Man City har været på besøg på Selhurst Park, og begge vandt 2-0. Det regnes for et svært sted at vinde, men de gange jeg har set Crystal Palace spille i denne sæson, har de set ringe ud, og de passer nok meget godt på prædikatet ”et solidt midterhold”.

Robertson og Salah har trænet med et par dage, men er de klar eller bør de spares til det kommende travle program? Jeg er mest tilhænger af, at de skal være helt skadesfri, så jeg ville spare begge. Crystal Palace er typisk Roy Hodgson med disciplineret defensiv og så hurtige omstilling primært over kanterne med de to hurtige Zaha og Townsend. Det skal der lukkes ned for, men selv om Milner kan mange ting, så er han ikke hurtig. Derfor mener jeg, det vil være en fejl at bruge ham på venstre back, hvor jeg i stedet vil bruge Joe Gomez, hvis han er sin skade kvit, som har den fornødne speed, selv om det koster lidt på den offensive konto.

Vi må forvente at have bolden meget, så jeg vil gerne have nogle solide skudtrusler med, så man tvinger modstanderne lidt længere frem, hvilket giver plads til vores angribere. Derfor vil jeg vælge de brandvarme Oxlade-Chamberlain og Wijnaldum til midtbanepladserne sammen med Fabinho.

I forreste kæde bliver der plads til legenden Origi.

Jeg forventer en 2-0 sejr til Liverpool.

Leo Vegas Sport