Kommende kampe:

[Blog] Optakt Genk – Liverpool

I aften kl. 21.00 møder vi Genk i Champions League. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

 

Vi har det ikke helt så godt på udebane i Champions League, hvor vi har tabt flere kampe de sidste par år, vi nok alle har studset over. Så det er ikke en selvfølge, at vi ender, som vindere i aften.

Jeg er dog positiv og har ja-hatten på. Andet vil være dumt. Bredden er blevet bedre igen. Vi skiftede Oxlade-Chamberlain, Keita OG Lallana ind i søndags. De har alle tre haft deres hyr med skader i lang tid. Men noget tegner på, at de så småt er ved at være der, hvor de skal være igen – man kan håbe. Salah var tilbage på træningsbanen i går efter han missede søndagens kamp og er rejst med til Belgien.

Spillerne burde også være mere opsatte efter den indsats, som de leverede i søndags, hvor det ikke helt fungerede før til sidst i kampen for os. Noget af det peger også på Klopp, der var for mange lange bolde, det kan umuligt være tilfældigt, at vi spillede så direkte uden Klopp satte taktikken.

Vi er desværre uden Matip og Alexander-Arnold. Matip har et ømt knæ, mens Alexander-Arnold er blevet ramt af sygdom. Hvilket nok giver noget spilletid til Gomez og Lovren i forsvarskæden. Det positive er dog de kan komme ind og vise deres værd og få noget kamptræning.

Hvordan har Salahs fod reageret på tirsdagens træning? Er den klar igen eller er den kun på 75%? Klopp var dog positiv omkring Salah. Også kan der være et par gutter i spil omkring den centrale midtbane. Mit bud er som følger på start opstillingen:

Genk kan sendes ud af gruppen, hvis de taber i morgen, men en sejr også er det hele pludseligt meget åbent for dem. Vi skal vinde, et point er ikke nok i forhold til det niveau, som Napoli har og vores små problemer i nogle af CL udbanekampene. Også viste Salzburg at de godt kan drille os, så intet er givet på forhånd.

Jeg tror vi vinder 3-0.

 

Mangler du en bar at se fodbold på? 

Leo Vegas Sport