Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Lincoln – Liverpool

I aften møder Liverpool Lincoln City FC i 3. runde af dette års Carabao Cup. Der er kampstart 20:45 og kampen vises på TV3Max, Dplay og Viaplay.

Andreas Ørntoft ser frem mod aftenens kamp

Liverpool er kommet ganske udmærket fra start i Premier League. 2 sejre ud af 2 mulige, og så har man tilmed hentet både Thiago og Diogo Jota ind til en samlet pris på over 60 mio. pund. I den første Premier League-kamp mod Leeds vaklede forsvaret en del, men disse usikkerheder forsvandt som dug for solen, da Fabinho i søndags vikarierede ved siden af Van Dijk.

Fabinho måtte nemlig erstatte Joe Gomez, der sammen med Joel Matip havde pådraget sig en skade. Disse to er fortsat at finde på skadesbænken, hvilket ikke efterlader Klopp med det store udvalg til midterforsvaret frem mod aftenens kamp.

De sidste mange sæsoner, har man velsagtens negligeret den lille pokalturnering, hvor man ofte har givet spilletid til en masse unge talenter og reserver. Pep Lijnders har dog op til kampen afvist, at man vil gøre som tidligere. Dermed skal vi altså ikke regne med at se særlig mange teenagere i startopstillingen.

Det er enormt svært at spå præcis, hvordan Klopp har tænkt sig at stille op. Jeg tror på debut til Jota, og så tror jeg, at man i grove træk vil køre med b-kæden, og samtidig have de 3 kanoner med på bænken, hvis der mod forventning skulle blive brug for dem.

Vi ved efterhånden af bitter erfaring, at mange af disse mindre hold kæmper med alt, hvad de har. Dette kan potentielt være den største kamp, mange af deres spillere nogensinde kommer til at spille, og derfor skal samtlige Liverpool-spillere være klar fra start. Alligevel skal det også være tydeligt, at Lincoln har sin daglige gang i League One – hvorfor jeg tror Liverpool vinder en sikker 3-0 sejr, endda med debutmål til Diogo Jota.

God kamp!

Leo Vegas Sport