Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Arsenal Carabao cup 1/8 finale

Kampen spilles kl. 20.30 onsdag aften og kan ses på 6eren og online på Viaplay, DPlay og Eurosportplayer.

 

Dette er en kamp I den lille pokalturnering, og det er vel kun vinderen, som synes, det er en vigtig turnering/trofæ, MEN som ven med en inkarneret Arsenal fan, så er det er super vigtig kamp for mig. Håneret 2 gange om ugen frem til maj ?

Alex Bruun står for optakten. I forrige runde var jeg voldsomt imponeret af det ansvar og den vejledning, som især Milner og Lallana viste overfor de unge spillere – det vil jeg glæde mig til at se igen.

Matip er ude i 6 uger, så umiddelbart ligner det fast spilletid til Lovren, hvilket kan betyde, at han springer Carabao cuppen over, med mindre Klopp mener, han har brug for ekstra kamptræning. Det er så chancen for Sepp van den Berg for spilletid, og med Hoever afsted med Holland, så kan det give plads på højre back til unge Neco Williams, som har trænet på Melwood på det seneste. Det hele kommer lidt an på, om Lovren skal spille.

Jeg synes, Lallana, Keita og Oxlade skal udgøre midtbanetrioen. I forreste linie er spørgsmålet, om Origi trænger til nogle minutter i benene. Hvis ikke, så ligner det Brewster, Curtis Jones og unge Harvey Elliott.

Arsenal har også for vane at lade de unge komme til i Carabao cuppen, og jeg tror ikke, det ændrer sig, selv om Liverpool er modstanderen. Måske en sjælden start til Özil, hvem ved?

Det ligner en omgang unge spillere tilsat en god portion rutine og erfaring. Jeg tror Liverpool vinder 3-1.

Leo Vegas Sport