Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Aston Villa 2. kamp som mestre

Søndag eftermiddag kl.  17.30 møder vi Aston Villa på Anfield.

Kampen kan ses på Xee og Viaplay.

 

 

Nogen siger, at nederlaget til Manchester City torsdag var ligegyldigt. Det er jeg slet ikke enig i. Det var ligegyldigt for tabellen, men uanset hvornår på sæsonen man møder Man C og uanset under hvilke omstændigheder, så er et 4-0 nederlag ikke godkendt.
Det var en bleg indsats men omvendt, hvis vi havde udgået de chancer, vi faktisk havde, så ville kampen nok have haft en helt andet forløb. Sådan er det mod City – man skal udnytte sine chancer, ellers risikerer man at blive kørt over. Mht indsatsen, så synes jeg egentlig, at Keita gjorde et fint indhop, ellers var resten på det jævne for at sige det pænt.

Vi må op på hesten igen, og det kan passende blive mod formsvage Aston Villa, som er blandt mine favoritter til at rykke ud af PL. Hos Villa hænger det hele på McGinn og Grealish, hvor førstnævnte har været skadet og sidstnævnte har ramt måltørken. Efter genoptagelsen af PL har Villa haft Nyland på mål, ellers kunne det have være blevet et gensyn med sympatiske Pepe Reina.
Mon ikke Villa vil forsøge at stå dybt og kompakt, og så håbe på en tilfældig chance på kontra eller en dødbold? Det virker bare ikke særligt realistisk med rækkens dårligste forsvar mod den næstbedste målmaskine. Jeg synes, Keita skal have chancen fra start i stedet for Wijnaldum, og så må Minamino gerne få chancen i stedet for en Firmino.
Jeg tror på en sikker 3-0 sejr.

Leo Vegas Sport