Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Bournemouth 29. spillerunde

Kampen spilles tidligt, det er allerede kl. 13.30 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem på morgendagens kamp.

Alt efter hvordan de engelske myndigheder reagerer, kan dette blive en af de sidste kampe i en periode, hvor der er tilskuer på stadion. Et bestyrelsesmedlem fra Everton har ytret, at de forventer tomme stadions i PL indenfor et par uger pga. Coronavirussen, som er kommet til Europa. Lad os håbe de som minimum venter til efter kampen på onsdag med at lukke ned for tilskuer, vi har brug for al den støtte vi kan få imod Atl. Madrid.

Endnu et bundhold, som vi skal møde. Det er fjerde kamp i træk, at vi skal op imod et hold, som er placeret under stregen i ligaen. Så det er igen en modstander, som er små presset vi skal op imod, som gerne vil bide fra sig, hvis de får muligheden.  Og med vores lille formdyk den sidste måned er det svært 100% af afskrive Bournemouth en sejr, som det ellers tidligere har været.

Vores spillere ved godt de ikke har præsteret i nærheden af det optimale eller acceptable de sidste uger. Tværtimod. Men det har vi set før på denne tid af sæsonen, at spillerne falder et par gear ned, får samlet luft ind og så giver de den gas igen indtil sæsonen er slut. Vi så det i sidste sæson, hvor perioden lå lidt tidligere, der mistede vi mesterskabet i den periode. Udover formdykket har vi også haft nogle småskader i form af Henderson der har været helt fænomenal i denne sæson, hvor Fabinho samtidigt kom ind på holdet efter en skade. Ikke lige det mest optimale forløb i den situation.

Men jeg er positivt overfor kampen – det skal man fortsat være vi er endnu ikke ude i nogle af det jammerlige spil og tendenser, som vi har set før, hvor mentaliteten i truppen var dårlig til at modstå pres og modgang. Det er ikke den trup jeg ser i dag, alle tror på vi kan vinde, hvilket også er grunden til vi har det forspring vi har.

Alisson er desværre meldt ude med en skade i en uge eller to i følge Klopp og Keita har en fætter, som er blevet dræbt i et busuheld sammen med otte andre, så han undlades nok også fra kampen.

Jeg tror på en 2-1 sejr.

Leo Vegas Sport