Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Liverpool – Leicester

I eftermiddag tager vi i mod Leicester i Premier League. Kampen spilles på Anfield, og fløjtes i gang kl. 16:00.

Kampen vises på TV3+, mens den også kan streames på Viaplay.
Kampen kommenteres af Niels Christian Frederiksen & Jan Mølby

 

Optakt
Andreas Ørntoft ser frem mod eftermiddagens møde med Leicester.

De fleste Liverpool-fans blev formentlig lige en 10-15 år ældre efter midtugens Champions League kamp mod Red Bull Salzburg. En kamp hvor vi splitter dem fuldstændig ad de første 30 minutter, hvorefter vi fuldstændig glemmer, hvordan man spiller fodbold. Gudskelov stod vi efter 90 minutter med 3 point i bagagen samt en lærestreg, som man forhåbentlig kan bruge positivt frem mod eftermiddagens opgør.

Min Start XI

I forhold til min forventede startopstilling, tror jeg umiddelbart, at bagkæden forbliver uændret. Matip er meldt ude af opgøret, og selvom Gomez generelt var for langt fra i markeringerne mod Salzburg, tror jeg på, at han får genvalg.
Modsat bagkæden tror jeg på, at der kommer ændringer på midtbanen. For mig var det midtbanen, som i kampen mod Salzburg var hovedårsagen til, at vi mister grebet om kampen. Med dumme boldtab og et umådeligt lavt pasningsniveau tror jeg, at Klopp vil forsøge at bringe Chamberlain ind i stedet for Wijnaldum således, at midtbanen hedder Fabinho-Henderson-Chamberlain.

Efter denne Premier League runde venter en landskampspause, hvorfor man heller ikke bør spare nogle. Derfor siger fronttrioen vanen tro sig selv.

Modstanderen

Modstanderen i eftermiddag er Leicester City F.C, og det er langt fra en walk in the park. De kommer til Anfield med en enorm mængde selvtillid, og de befinder sig pt. På en 3.plads med 14 point efter 7 kampe, og så kan det tilmed tilføjes, at de vandt deres seneste opgør hele 5-0 over Newcastle.

Vardy har som sædvanlig godt gang i målscoringen, og har i skrivende stund 5 Premier League mål. Vardy har en tendens til at score, når han møder de røde fra Merseyside, så derfor er det heller nogen overraskelse, at vi skal holde et vågent øje med den hurtige englænder. Derudover er det alfa og omega, at Fabinho får pakket Maddison godt og grundigt sammen, mens de resterende på midtbanen skal vinde kampen over Ndidi.

Det er min klare overbevisning, at Leicesters primære styrke er deres midtbane, og vinder vi kampen på midten er jeg sikker på, at de forreste 3 nok skal gøre arbejdet færdigt og skaffe de fornødne 3 point, så vi kan fortsætte den flotte stime.

Jeg tror på, at det bliver en svær kamp mod en god modstander, men at vi vinder 3-1.

Skal du ud og se kampen med nogle kammerater, eller vil du bare gerne se de røde fra Merseyside på ægte Liverpool-manér, så kan du evt. Tage et kig på vores Pubguide:

God kamp!

Leo Vegas Sport