Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Man Utd 23. spillerunde

Kampen spilles søndag kl. 17.30. Kampen kan ses på Xee og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem imod kampen.

Det her er vel en af de største fodboldkampe på planeten Jorden. En af de kampe, som vi fans leder efter, som noget af det første når kampprogrammet kommer.

Og det er endnu sjovere i år, hvor vi sidder på håneretten big time overfor de evige rivaler. Det eneste minus er, at de eneste to point vi har mistet i denne sæson indtil nu er imod dem. I en kamp, som ville have givet tre point, hvis den varede 10 minutter længere. Men hvis og hvis, min røv er spids.

Jeg savner personligt lidt det den stemning der var under kampene tidligere, hvor temperamentet gik højt og spillerne “hadede” hinanden på banen. Det kunne man mærke ude i stuerne og på baren. Jeg er ikke fan af tacklingen og jeg mener Carragher skulle have haft 3-4 dages karantæne, men den nedsabling af Nani f.eks. dem ser vi ikke i dag. Evans to-fodstackling på Shelvey (hvor Shelvey latterligt nok blev smidt ud, men samtidigt fik bandet gevaldigt af Ferguson på vejen ud). Gerrard der nåede at spille halvandet minut inden han i dumhed træder på en Utd. spiller. Listen er lang med de her episoder. Det har været med til at bygge den stemning op både på og udenfor banen, det mangler lidt i dag. Bevares Fabinho fik sendt James til tælling sidst. Men tændingen er ikke helt den samme, spillerne er nok også en anelse klogere i dag og har ikke helt det samme forhold til kampene, som mange af de lokale spillere har. Ellers kræver det en del år i de to klubber før de for alvor mærker det og får det ind under huden.

Jeg håber Anfield har en af de fantastiske dage, som vi ved det kan og give spillerne en helt fantastisk opbakning i samtlige 90 minutter.

Heldigvis ser det ud til, at vores skades problemer så småt er ovre. For halvanden uge siden havde vi 6-7 spillere skadet og nu vi nede på tre: Milner, Keita og Lovren (som kan træne med fra på mandag). Så Klopp har igen en række muligheder forud for kampen på den front. Heldigvis.

Spørgsmålet er hvor klar Matip og Fabinho de er efter lang tids pause og om de er klar til at spille fra start i morgen eller ej. Hvis Fabinho er klar bliver det for Oxlade-Chamberlain.

Jeg tror på en 2-0 sejr.

Leo Vegas Sport