Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Newcastle

Optakt Liverpool – Newcastle

Lørdagens tidlige kamp starter allerede 13.30. Kampen kan ses på TV3 max eller på Viaplay.

Alex Bruun ser frem mod opgøret.

Dette er den første af 7 kampe på 22 dage, så nu skal truppen vise sin styrke. Om Fabinho og Firmino er rejsetrætte eller ej, så kommer der en vigtig kamp på tirsdag, hvor vi har brug for begge spillere, så de kan godt sidde på bænken.  Jeg ved godt, det er en farlig indstilling, men jeg er ikke specielt nervøs for at møde Newcastle. Godt nok har de lige slået Spurs på udebane, men jeg tror simpelthen ikke på, at deres defensive indstilling holder i længden. Newcastle overlader gerne bolden til modstanderne, og satser på at hårdt defensivt arbejde kan give en kontra, men spiller for spiller er Newcastle et hold, som hører til i nedrykningszonen.

Klopp har forsøgt at få noget kampform i Oxlade-Chamberlain, og jeg havde gerne set, at det samme var sket med Shaqiri, som efterhånden er kommet langt væk fra startelleveren, men måske dette er hans chance?. Store midterforsvarere hader at spille mod små hurtige typer, så jeg ville sætte Mané ind i front, og så enten Shaqiri eller Origi på kanten. Milner er frisk og Gini har lige scoret i to landskampe i træk, så selvfølgelig skal de starte. Som tredjemand vælger jeg Henderson for at matche arbejdshestene hos Newcastle.

Et hurtigt mål vil gøre alting nemmere, men det kan godt blive en tålmodighedskamp mod en defensivt indstillet modstander. Det holder dog ikke i længden, så Liverpool vinder 2-0.

Leo Vegas Sport