Kommende kampe:

[Blog] Optakt Liverpool – Salzburg

I aften skal vi op imod Red Bull Salzburg i Champions League. Kampen kan ses live på TV3Sport kl. 21.00.

Lasse Callesen kigger frem imod opgøret i Champions League.

Vi kom ikke så godt fra start i gruppespillet og tabte til Napoli i Italien. En svær kamp og det lader til Ancelotti har luret os. Men alt er fortsat åbent, der er kun spillet en enkelt gang og i sidste sæson vandt vi ret sikkert på hjemmebane.

Vi er dog inde i en lidt underlig periode, hvor spillet går lidt frem og tilbage. Det er ikke sådan vi tromler modstanderne ned. Vi var dårlige i store dele af lørdagens kamp og manglede i den grad noget i flere aspekter af spillet. Lidt heldige med målet.

Jeg tror vi stiller op i mere eller mindre samme opstilling, som i lørdags. Det var ikke specielt kønt, men jeg mener det er vores bedste 11 mand, som vi stillede op med. Og det er derfor de samme, som vi skal sætte vores lid til endnu en gang. Klopp meldte at Matip var usikker til kampen, hvis han ikke kan spille, så forventer jeg at se Gomez fra start.

Nu skal vi op imod en for de fleste nok ukendt modstander. Og Liverpool har aldrig mødt dem før. Så på rigtig mange parametre noget helt nyt og eksotisk. Dog har Keita og Mané spillet der tidligere i karrieren, men det er nogle år siden. De fører ligaen med fem point og har vundet otte og en enkelt afgjort. Og de gav Genk en ordentligt en på snuden i første opgør. Generelt laver de mange mål, 40 mål scoret og ni gået ind.

Jeg tror kampen ender 2-1 til os.

Hvis du skal ud og se bold, så tag et kig på vores pubguide

Leo Vegas Sport