Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Liverpool – Southampton

I eftermiddag er Liverpool atter tilbage på Anfield, hvor de tager i mod Southampton, som pt. befinder sig på en relativt komfortabel 9. plads. Samtidig har Southampton blot tabt én af deres seneste 7 Premier League kampe, hvorfor jeg ikke tror det bliver en walk-over for Liverpool.

Kampen fløjtes i gang kl. 16:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Andreas Ørntoft kigger frem mod eftermiddagens opgør.

Billede

 

70 point ud af 72 mulige. 1. plads og 19 point ned til nærmeste efterfølger.

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der kniber sig i armen i ny og næ. Den sæson Liverpool har gang i, er utvivlsomt noget af det mest komplette Premier League nogensinde har set, og selvom jeg personligt ikke selv vil sige noget, før det er en matematisk kendsgerning, så er det svært ikke at trække på smilebåndet, når man lader blikket glide henover PL-stillingen.

I eftermiddag gælder det Southampton på Anfield, hvor jeg tror vi får nogle af tilbagevendte spillere at se fra start. Liverpool spillede onsdag aften deres udsatte kamp mod West Ham, hvor de efter en lidt sløv start, alligevel formåede at tage 3 velfortjente point med hjem til Merseyside. Eftersom det kun er 3 dage siden de spillede sidst, tror jeg Klopp foretager en smule rotation, uden at tage de store chancer. Derfor tror jeg heller ikke, at han skifter ud i bagkæden, da hverken Matip eller Lovren viste sig frem da de fik chancen mod Shrewsbury.
Tilgengæld tror jeg både Fabinho og Keita får chancen fra start. De kom begge ind fra bænken mod West Ham, hvor Keita så frisk og energisk ud, mens Fabinho lignede en spiller, hvor den værste rust lige skal bankes af.
Mané er fortsat ude med sin lårskade, og selvom Origi faktisk meldes klar til kampen i eftermiddag, tror jeg at Chamberlain får en plads på kanten. Jeg er helt enig i, at Chamberlain er bedst på midten, men det var ikke meget Origi gjorde rigtigt i onsdags, og derfor tror jeg Chamberlain starter på kanten.

Lallana er ligeledes tilbage fra sygdom, så han får formentlig en plads på bænken. Både Milner og Shaqiri er forsat ude med skader, men de forventes sammen med Mané at vende tilbage efter vinterpausen.

Southampton er også et hold, som er inde i en god stime. De har blot tabt én af deres seneste 7 Premier League kampe, og så den tidligere Liverpool-spiller, Danny Ings, begyndt at score mål på samlebånd. Southampton befinder sig på 9. pladsen i Premier League, men selvom det lyder fint, så har de altså kun 1 point ned til 14. pladsen, så det er umådeligt tæt i midten.
Derudover kommer Southampton med en næsten skadesfri trup, så jeg tror det bliver en hård kamp i eftermiddag.

Liverpool vinder, men de holder ikke nullet.

Kampen ender 3-1.

Leo Vegas Sport