Kommende kampe:

[Blog] Optakt Man City – Liverpool 1. kamp som mestre

Kampen spilles torsdag aften kl. 21.15 og den kan ses  på TV3+ og Viaplay.

 

Lasse Callesen om mesterskabet og den kommende kamp.

Lige knap en uge, som engelske mestre og det føles godt. Er jeg ekstatisk over det? Ikke helt, det skyldes den måde, hvorpå det kom i hus. Det var lidt et anti klimaks at vinde det uden vi selv havde været i kamp. Det var først da jeg vågnede efter en (ret) våd aften efter Palace kampen, at jeg fandt ud af City skulle møde Chelsea torsdag aften.  Jeg var taget hjem til mine forældre på forlænget weekend og havde regnet med torsdag aften skulle bruges med dem. Men jeg endte med, at måtte køre til Sønderborg for at se den med ligesindede.

Det skiftede lidt om jeg håbede på mesterskabet eller ej under kampen og jeg troede at da City kom på 1-1 at nu kom de nok buldrende og kørte Chelsea over. Men nej. Og jeg må indrømme jeg de sidste 10 minutter sad og rystede og fik øjne der blev vådere og vådere.  Jeg er glad for jeg fik fejret det med andre og jeg ikke sad hos mine forældre, men jeg savnede at jeg ikke kunne fejre det med de venner, som jeg ser Liverpools kampe med på SKAAL i København. Vi tager dog revanche på mod Man City.

MEN VI ER ENGELSKE MESTRE og det kan ingen tage fra os.  Ingen har før gjort det hurtigere end os på antallet af kampe.

Jeg glæder mig til at se Man City klappe os ind på banen, det bliver helt fantastisk at opleve det og noget klubben og vi fans har higet efter i 30 år.  Det bliver helt vildt smukt at se, hvordan tre af vores nærmeste konkurrenter skal gives os æresport i de kommende uger.

Jeg tror og håber ikke at Klopp lader spillerne hvile på laurbærrene. Og spillerne vil heller ikke gøre det. Det vil være i alles interesse at forspringet bibeholdes ned til de nærmeste forfølgere, så når man kigger tilbage på sæsonen så der ikke går Corona snak i den og at vi kun vandt med “få” point.  Nej lad os smadre ligarekorden for flest point, den er stadig i sigte.  Vi skal ødelægge modstanderne når vi har muligheden for det.

Angående den kommende kampen så tror jeg ikke vi ser de store overraskelser i startopstillingen, det er en uge siden vi sidst spillede. Matip er meldt ude resten af sæsonen, mens Shaqiri træner med igen. Det skal ikke være i denne kamp, hvor Klopp skal kaste sig ud i de store eksperimenter IMO – men det har jeg også sagt om nogle af Everton kampene, som vi endte med at vinde. Men få lige vist, hvor skabet skal stå inden de knap så uprøvede kræfter kommer ind. Her tænker jeg på Jones og Elliott. Keita, Oxlade-Chamberlain osv. er prøvede og ved, hvad der skal ske og kan levere.

Jeg tror på en 2-1 sejr.

Hvis du mangler et sted at se Liverpools kampe så se i vores Pubguide

Leo Vegas Sport