Kommende kampe:

[blog} Optakt Manchester United – Liverpool

Kampen vises på Skysports, XEE og Viaplay med kampstart 17.30.

 

Hvor kunne det være fedt at tangere PL rekorden for flest sejre i træk ude mod Man U og så slå rekorden hjemme mod Spurs, men vi må forvente, at de to hold vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at forhindre os i det. Ovenikøbet har Liverpool det historisk svært på Old Trafford. Vi kan sagtens huske både 2009 (1-4) og 2014 (0-3), men de hører desværre til undtagelserne, for de er de eneste sejre i de sidste 18 kampe.

Statistikken gør én lidt pessimistisk, og bringer minder om heldige og ufortjente sejre til de forkerte, men denne gang er situationen bare lidt en anden. United underpræsterer helt vildt, spillet er ideforladt, kedeligt og temmelig ufarligt. James er en spændende ung spiller med fart, men han mangler ofte slutprodukt, og Marcus Rashford er lige så målfarlig som Bendtner var i Arsenal. De spiller en solid gang boldflytteri, men det vil jo ikke undre nogen, hvis de lige netop til denne kamp tager sig ukarakteristisk sammen og præsterer. Ikke at jeg håber det, men det er vel årets største kamp for dem?

Adrian har gjort det godt som vikar, men nu er Allison klar igen, hvilket jeg forventer vil få stor positiv effekt på vores i forvejen solide forsvar. Matip skulle også være klar, og så er der jo kun det evige midtbanedilemma at tage stilling til. Milner har vist sig at gøre en ret god figur som indskifter, så uheldigt for ham, tror jeg Klopp vælger Henderson sammen med de to sikre Fabinho og Gini.

Pogba og De Gea (måske) er ude med skader, men mon ikke resten finder noget ekstra gejst til denne derbykamp, men selvfølgelig rækker det ikke mod ligaens suveræne førerhold. Liverpool vinder 2-1.

Leo Vegas Sport