Kommende kampe:

[Blog] Optakt Napoli – Liverpool (CL)

Så starter verdens største klubturnering igen, omsider. Liverpool møder i første gruppekamp Napoli.

Kampen kan ses på TV3Sport klokken 21.00.

Lasse Callesen giver jer her optakten. Vi skal igen møde Napoli i Champions League. Det er anden sæson i træk. I sidste sæson husker jeg første opgør i Napoli, som en af det kedeligste kampe jeg har set i lang tid med Liverpool også tabte vi den oveni. Kan huske en kammerat var med på bar for at se den. Han havde skrevet og spurgt om vi skulle se en af de andre kampe den aften. Den endte vist nok 4-3. Han var ikke så tilfreds med vores langgaber.

Robertson har fået et slag i lørdags og trænede ikke med mandag og er tvivlsom til kampen. Men mon ikke han nok skal være at finde fra start. Det tror jeg. Ellers forventer jeg at Milner spiller på backen. Gomez har spillet den før, men det er nogle år siden. Men ellers er det igen, igen kun midtbanen der er tvivl omkring, som jeg ser det. Oxlade-Chamberlain viste til tider fine takter, men kampformen og skarpheden er der ikke. Jeg forventer Henderson spiller på midten.

Fortsættes efter billedet

Vi sprudlede igen i lørdags. En sløv start og da vi først kom bagud der gik der ikke lang tid inden spillerne tog sig sammen og fik styr på kampen. Tre flotte mål og en ret sikker indsats. Spillerne har så meget selvtillid og konceptet er kørt så godt ind, at alle ved præcis, hvad de skal gøre og ikke skal. Bare se Firminos lækre oplæg, havde han gjort det, hvis selvtilliden ikke var der? Næppe. Adrian ser bedre ud efter en lidt langsom start og han er blevet mere tryg ved bolden. Det er tydeligt der er lagt en del energi i det.

Napoli er kommet fint fra land og har vundet 2 ud af de første tre kampe og er på 5. pladsen i Serie A. De har lavet en del mål, men deres forsvar lukker også en slat ind. Hvor deres målscorer er 9-7. Jeg tror på en sejr, vi er så vanvittigt godt kørende for tiden. Jeg tror kampen ender 2-0 til Liverpool.

Hvis du vil på bar for at se bold, så har vi en pubguide der giver dig et overblik

Det kan desuden nævnes at Liverpools U19 hold møder Napoli klokken 14.00. Kampen kan ses på Viaplay og TV3Sport.

Leo Vegas Sport