Kommende kampe:

[Blog] Optakt Norwich – Liverpool 26. spillerunde

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles lørdag den 15. januar kl. 18.30 og kan ses på TV3 max og online på Viaplay.

Så er Liverpool spillerne klar igen efter miniferien. Jeg kan ikke vurdere, om det har været godt eller ej, men for os fans har det være en kedelig omgang med så få PL-kampe, men med LFC briller har det selvfølgelig været godt med lidt ekstra tid til at få Mané m.fl. klar igen.

Champions League starter igen på tirsdag på udebane, men jeg er klar tilhænger af, at starte med de 11 bedste, så de lige kan komme i gang igen ovenpå pausen. Så kan man altid skifte ud sidst i kampen, hvis vi som forventet er klart foran. Den eneste spørgsmålstegn for mig er egentlig, om Mané er klar, eller han har brug for et par dage ekstra. Et scenarie med de sidste 20 min til ham, virker heller ikke urealistisk. Oxlade-Chamberlain er absolut bedst på midtbanen efter min smag, men i denne kamp bliver han nødt til at vikariere på ventrekanten – i hvert fald til at starte med.

Norwich bliver ikke en del af nedrykningskampen. Holdet har ganske enkelt ikke Premier League kvalitet og de rykker med garanti ned i Championship. Der har dog været positiver undervejs for dem og overraskende nok, er det nogle af de offensive spillere, som har vist sig bedst frem – Pukki, Cantwell, Buendia og også højre back Aarons har gjort det godt, men det rækker slet ikke mod den røde maskine.

Det kan godt være, at der lige skal bankes lidt ferierust af i de første 20 minutter, men der må slet ikke blive tvivl om resultatet. Liverpool vinder 2-0.

Leo Vegas Sport