Kommende kampe:

[Blog] Optakt: Tottenham – Liverpool

I morgen aften tørner Liverpool og Tottenham sammen i en kamp om 3 vitale point, hvis Liverpool skal holde deres fornemme forspring til Manchester City og Leicester. Tottenham og Mourinho har ligeledes brug for 3 point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå top 4. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp på Tottenham Hotspur Stadium i London.

Kampen fløjtes i gang 18:30 og kan ses på TV3+ samt Viaplay.

Billede

Andreas Ørntoft ser frem mod Liverpools kamp i morgen aften.

What a time to be alive(erpool-fan)

I mine 23 år, har jeg aldrig oplevet Liverpool på det niveau de har præsteret i denne sæson. Den tro Liverpool-spillerne har til sig selv og hinanden, har vel i realiteten aldrig været større, og det skinner i den grad igennem på grønsværen, hvor man indtil videre i den grad har formået at tilpasse indsatsen ift. modstanden. De stepper op når de skal, og spiller komfortabelt og afmålt når de kan. Det så vi senest i 2-0 sejren over Sheffield United, som må gå under en af de mest professionelle sejre med Klopp ved roret.

Liverpool spillede sig også videre i FA-cuppen, hvor Klopp i den grad rystede posen i forhold til startopstillingen. Gomez var den eneste reelle A-kæde spiller i start-elleveren, men de unge knægte formåede at sende bysbørnene ud i FA Cup-mørket bl.a. ført an af en velspillende Curtis Jones, som med 10 minutter tilbage bankede læderet op i trekantsammenføjningen til slutresultatet 1-0.

Jeg forventer dog ikke mange genvalg fra Everton-kampen, hvor kun Gomez er at finde i min forventede opstilling.

Min forventede startopstilling

Liverpools nyindkøb, Minamino fik debut mod Everton, hvor han løb en masse, men ikke fik bolden så meget, som han måske havde håbet. Han lå generelt fint i presset, men det var samtidig tydeligt, at han lige skal vænne sig til intensiteten og tempoet i England.
Chamberlain gjorde comeback og fik 20 minutter på banen. Han kom ind med en masse energi, og jeg tror han får en rolle mod Tottenham i morgen aften.

På skadesfronten er Keita fortsat ude med den skade, som han pådrog sig i opvarmningen til kampen mod Sheffield United. James Milner fik en forstrækning tidligt i kampen mod Everton og forventes som minimum ude i et par uger endnu. Fabinho og Lovren meldes tæt på at være tilbage på træningsbanen, men forventes ikke at være klar til kampen.

Til gengæld er både Shaqiri og Matip vendt tilbage på træningsbanen, men de forventes ligeledes heller ikke at tage del i start-elleveren.
Desuden forklarede Klopp, at Clyne er i fin fremgang, han er dog fortsat ude på ubestemt tid.

Her er min forventede startopstilling:

Lallana spillede en god kamp i FA Cuppen mod Everton, men med både Henderson og Wijnaldum tilgængelige, tror jeg Klopp vælger Chamberlain som den offensive på tremands-midtbanen.
Ellers siger resten af opstillingen sig selv, hvor især energiniveauet ikke bør være det store problem, da alle pånær Gomez og dels Chamberlain har haft en pause på hele 8 dage.

Tottenham Hotspur

Tager vi et lille kig på morgendagens modstander, Tottenham, så er de om nogen et hold i vanskeligheder. De har fået Mourinho ind på trænerposten, og selvom han er en garvet manager, har han ikke fået sat et positivt præg på tingene endnu.
De har ikke vundet i deres seneste 3 kampe, og så er Harry Kane tilmed meldt ude indtil april med en baglårsskade.

Hvis Tottenham skal have bare en lille forhåbning om at nå top-4, er de nødsaget til at få 3 point hjemme mod Liverpool, så der vil uden tvivl komme tryk på kedlerne. Alligevel kender vi efterhånden Mourinho godt nok til, at han sjældent kommer med den mest offensive tilgang til fodboldkampe.
Derfor forventer jeg, at Tottenham spiller afventende og vil forsøge at spille på omstillingerne, hvor de efter alt at dømme vil spille med Son som topangriber, samt Moura på én af kanterne.

Mit bud

Der skal meget til at stoppe Liverpool for tiden, og jeg tror heller ikke, at Tottenham bliver de første til at slå Liverpool i denne Premier League-sæson. Liverpool skal spille med masser af tålmodighed, og så skal de holde Son og Moura i kort snor. Formår de det, er jeg heller ikke i tvivl om, at de trækker sig sejrsrigt ud af opgøret på Tottenham Hotspur Stadium.

Liverpool vinder 0-2

– God kamp!

Leo Vegas Sport