Kommende kampe:

[Blog] Optakt West Ham – Liverpool 24. spillerunde, udsat kamp

Onsdag aften kl. 20.45 møder vi West Ham i den udsatte kamp fra før jul. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Vi mangler en kamp i forhold til de andre hold i ligaen pga. vi deltog i VM for klubhold, nu skal regnskabet gøres op. Hvor langt er Liverpool foran efter 24 kampe i ligaen? 16, 17 eller 19? Vi håber alle på 19.

De fleste af spillerne fik et velfortjent hvil i weekenden efter en ret hård kamp i torsdags imod Wolves, som vel nok var den sværeste vi har haft i denne sæson i ligaen.
Men kampen mod West Ham kan blive nemmere end tidligere på sæsonen, hvor de længe lå relativt godt til i ligaen, er de nu endt lige over nedrykningsstregen – midterfeltet er dog ret tæt, hvor der kun er 11 point mellem nr. 19 og nr. 5.

Desuden er West Ham ret hårdt ramt af skader, med hele syv mand ude, hvor flere af dem spiller fast. Så det er en amputeret modstander vi skal op imod.  Vi har til gengæld stort set alle spillere klar igen efter skader, utroligt vi kom igennem en længere periode med kun to midterforsvarer klar og fik maksimum point samt et VM trofæ.

Jeg tror ikke vi ser nogen større overraskelser i truppen. Hverken Lovren eller Matip spillede sig på holdet i søndags. Fabinho virkede også en smule rusten, men tror Klopp stoler nok på ham til, at han starter inde. Der er dog en plads i forreste geled, som er fri efter Manés skade. Der er ingen meldinger pt. om omfanget af skaden. Origi kender systemet og vil let kunne falde ind på Manés plads, Minamino er en anden mulighed og det samme gælder for Oxlade-Chamberlain. Ox har aldrig for alvor præsteret på kanten og Minamino virkede ikke helt til at være der, hvor han skal være endnu imod Shewsbury. Plus han nok vil minde for meget om Firmino.

Jeg tror på en 3-0 sejr.

Leo Vegas Sport