Kommende kampe:

[Blog] Optakt Wolves – Liverpool

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles torsdag den 23. januar kl. 21.00 og kan ses på XEE og online på Viaplay.

Dagens modstander
Den omvendte kamp var et VAR drama mellem jul og Nytår. Wolves fik et mål underkendt for offside, og så afgjorde Firminos skulderaflevering til Mané kampen til Liverpools fordel. I den kamp gjorde
Wolverhampton det rigtig svært for Liverpool, og specielt da Traoré kom på banen, blev det røde hold udfordret. Wolves har en taktisk meget dygtig manager, og jeg er ikke i tvivl om, at de har troen på, at de kan gøre det svært for Liverpool igen. De har haft en mindre formdyk, men i den seneste runde fik de dog vendt 0-2 ude mod Southampton til en 3-2 sejr, og de befinder sig pt. på 6. pladsen i Premier League.

Min forventede startopstilling:
Lovren, Matip og Fabinho er begyndt at træne igen, men der skal spilles FA cup mod Shrewsbury på søndag, og der forventer jeg, at de samt Minamino, Origi og Lallana osv skal spille, så jeg regner med samme holdopstilling som mod Manchester U. Eneste tvivlsspørgsmål er, om Klopp vælger at give Fabinho spilletid på bekostning af Oxlade-Chamberlain, måske med henblik på at få en storspillende Henderson lidt længere frem på banen.
Det bliver en vanskelig kamp, men der skal meget til at slå Liverpool ud af kurs. Jeg tror på en gentagelse af resultatet fra sidst, så en 1-0 sejr til Liverpool.

Mangler du et sted at se kampen?

Leo Vegas Sport