Kommende kampe:

[Blog] Portræt af månedens spiller i september: Lallana

3 kampe. 2 mål. 2 assists. 220 stemmer. I har valgt Adam Lallana som månedens spiller i september ’16 foran Mané, Matip og Firmino.

Lallana
Månedens afstemning:
1. Lallana 220 stemmer
2. Mané 40 stemmer
3. Matip 14 stemmer
4. Firmino 8 stemmer

September gav maksimalt udbytte for holdet i Premier League i form af 9 point i 3 kampe og avancement i ligacuppen med 3-0-sejren over Derby. Lallana stod over i opgøret i ligacuppen mod Derby, men spillede alle 3 Premier League-kampe med følgende holdresultater og personlig statistik:

LFC 4-1 Leicester
Lallana: Målscorer i 56. min. Spiller hele kampen.

Chelsea 1-2 LFC
Lallana: Spiller hele kampen.

LFC 5-1 Hull
Lallana: Målscorer i 17. min. Assist til Mané i 36. min. Assist til Coutinho i 52. min. Udskiftet i 69. minut med Sturridge.

For England sikrede han desuden en 1-0 sejr i deres opgør i VM-kvalifikationen på udebane mod Slovakiet med et mål i det 95. minut den 4. september. Dette løfter Lallana’s personlige statistik til 4 mål og 2 assists i sine 4 kampe i september.

Sammenlignet med sidste sæson scorede Lallana 4 mål i sine 30 kampe i Premier League. Englænderen er derfor allerede nu kun ét mål fra at nå sit samlede målantal i Premier League fra sidste sæson.

Klopp er dog ikke overrasket over Lallana’s gode form. Han udtalte efter Hull-kampen: