Kommende kampe:

[Blog] Watford – Liverpool 28. spillerunde

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles lørdag den 29. februar kl. 18.30 og kan ses på TV3+ og online på Viaplay.

 

De tre kampe siden vinterpausen har ikke været gode set i et Liverpool perspektiv. To hårdt tilkæmpede sejre mod to nedrykningskandidater samt et CL nederlag ude mod defensive Atletico er ikke prangende og spørgsmålet er, hvor hurtigt holdet kan komme i gang igen?

Defensivt på standardsituationer var West Ham kampen noget af det ringeste i lang tid, så det er der forhåbentlig brugt lidt tid på at rette i ugens løb. Ellers må vi bare igen konstatere, at det var et verdensklassekøb af Allison, som igen var redningsmand i flere situationer, men vi skal videre, og det skal give tre point mod Watford. Mod West Ham startede Keita inde, men blev udskiftet med Oxlade-Chamberlain efter en lidt bleg indsats, hvor jeg synes, han kom til at stå for langt tilbage på banen til at kunne udnytte sine spidskompetancer. Måske Klopp giver Keita chancen igen, men jeg vil nu foretrække Ox på midtbanen til denne kamp.

Da Nigel Pearson overtog managerjobbet i Watford, kom der en voldsom opblomstring, som jeg egentlig forventede kunne vare længe nok til at få Watford i sikker afstand af nedrykning, men nu er de igen gået helt i stå og ligger næstsidst. Måske de går ind til kampen med håbet om at stjæle et enkelt point, men jeg vurderer dog, at Watford ikke er i stand til at parkere bussen foran eget mål, og de derfor er nødt til at spille lidt mere offensivt, og dermed give mere rum til vores angribere. Dawson overfor Mané i en løbeduel lyder som en noget ulige opgave.

Jeg er overbevist om, at Liverpool har fået styr på de defensive udfordringer, så jeg forventer endnu en sejr – denne gang 2-0.

Leo Vegas Sport