Kommende kampe:

Bournemouth – Liverpool 22/23 kampoptakt

Lørdag skal Liverpool en tur til Bournemouth

Skrevet af Lasse Callesen

Sikke en søndag og sikke en uge. Jeg havde nok på forhånd solgt søndagens kamp for en uafgjort og ved pausen, sad jeg med følelsen af at det godt kunne gå begge veje på trods af vi var foran. Det er selvfølgelig kampen mod Manchester United jeg snakker om.

Vanvittige 7-0, de sidste par sæsoner har også budt på nogle store resultater mod vores største rival. Men den anden halvleg var af en anden verden.

Pilen har generelt de sidste par uger peget i den rigtige retning, med en smutter mod Real Madrid. Vi skal bygge videre på formen. Jeg er dog mere og mere positiv overfor at nå top 4, men vi skal have tre point mod Bournemouth. Og der er ikke plads til mange point tab i de resterende kampe, jeg tror dog på ingen måde på, at vi kommer til at gøre rent bord.

 

Bournemouth var lige ved at lave en overraskelse mod Arsenal, men i sidste minut fik Arsenal hevet en 3-2 sejr hjem. Det var ellers efter at Billing fik scoret det andet hurtigste mål i Premier Leagues historie.

De har også noget at revanchere i forhold til sidste opgør, hvor vi gav dem en lussing på hele 9-0.
Men ærligt, så skal vi vinde mod dem. De placeret i bunden, hvor de dog kun har et par point op til stregen. Men vi skal simpelthen vinde kampen.

 

Jeg tror kun vi ser enkelte ændringer i start 11´eren. En smule rotation er nok meget fornuftigt. Der var lidt rygter om, at Diaz kunne blive klar til weekenden, men Klopp lukkede den ned på pressemødet. Så vi må nok vente lidt med at se ham i aktion.

Jeg synes vi skal forsøge at holde fast i spilletid til Nunez og Gakpo. Begge to ligner mere og mere de falder naturligt ind i spillet. Det skal der bygges videre på fremfor for meget rotation, så må Firmino og Jota komme ind senere i kampen og vise deres værd.
På midtbanen er spørgsmålet om vi skal spille med Bajcetic og Fabhino eller kun den ene af dem, jeg var overrasket over Bajcetic sad på bænken i søndags. Men Klopp valgte rigtigt. Og alle tre startere gjorde det rigtig godt. Klopp har nok et halvt øje på kampen på onsdag mod Real Madrid. F.eks. kan en som Henderson godt lide lidt under et tætpakket kampprogram og der er måske andre, som har en skavank eller to der skal plejes lidt. Selvom trænerne altid sige det er den kommende kamp der tæller, så kan man ikke fornægte at de tænker lidt på Real Madrid kampen.

En 3-0 sejr, mange tak.

Leo Vegas Sport