Kommende kampe:

Brentford – Liverpool 23/24 kampoptakt

Lørdag middag er vi taget et smut til Brentford. Kampen spilles 13:30

Skrevet af Lasse Callesen

Så det tid igen. Vi var tilbage til noget rigtig fin fodbold mod Burnley og det skal følges op i morgen når Brentford forhåbentligt kan få ørerne i maskinen. 

Det var godt at få vendt det kedelige opgør mod Arsenal til noget positivt, det viser at spillerne stadig mentalt er der. Selvom det godt kan give en panderynke eller to i forhold til de helt store kampe, om de er klar til det pres der er i dem? Største delen har prøvet dem før. Men der er nogle stykker, som ikke har været i den her situation før.

 

Brentford har tidligere ligget lunt i den øverste halvdel af tabellen, men i år er det en anden sag. De er ikke langt fra nedrykningsstregen. Det ligger et stort pres på dem, men det virker til pilen peger lidt mere op ad for dem igen. De har fået Toney tilbage fra sin lange karantæne for at bette. I øvrigt er jeg vild med Franks kommentar omkring betting reklamer på deres trøjer. Og ligeledes ejeren, som har sådan et firma.

Det ligner ikke at Toney har været væk fra fodbold. 4 kampe og 3 mål, det er ganske imponerende. Mon ikke han sørger for de holder skindet på næsten og de bliver i Premier League?

Brentfor er et træls hold at spille mod. De trækker tiden når de kan og spiller fysisk. Vi skal være opmærksomme på deres kontraer, hvor de har det med at være ganske farlige.

 

Alisson må forventes at være tilbage i målet, han har trænet med efter en omgang sygdom. Og det samme gælder for Gomez. Spørgsmålet er om Bradley er mentalt klar til at spille efter farens dødsfald eller om Gomez skal spille højre back. Resten tror jeg gir sig selv.

Endo, Mac Allister og Jones på midtbanen. Jeg er spændt på, hvordan de tre kan få det til at hænge sammen. Elliott har det med at være bedst, som indskifter og Gravenberch har jeg ikke (endnu) den store fidus til, men han er fortsat ung, så jeg håber han kan modbevise mig over tid.

Salah blev klar meldt af Klopp på fredagens pressemøde. Men måske vil det være fint at gemme ham lidt og smide ham ind i anden halvleg. Jota, Diaz og Nunez vil for mig være forreste geled, alt efter standen på Salah. Ellers Diaz ud og Salah ind.

Vi vinder selvfølgelig. Jeg tror på en 3-0 sejr.

Leo Vegas Sport