Kommende kampe:

Brentford – Liverpool kampoptakt 22/23

D. 2. januar venter årets første opgør, hvor vi skal til Brentford. Torben Poulsen står bag optakten.

Godt Nytår og lad os så komme i gang lige med det samme.

Vi kan lige så godt begynde 2023 som vi sluttede 2022 med at vinde fodboldkampe. Og nu venter en ret ubekendt størrelse i form af Brentford. Dette mærkelige hold der kan slå Manchester holdene, stikke en kæp i hjulet for Tottenham og tabe stort til Aston Villa. Et uberegneligt hold der består af en god blanding blandede bolscher af spillere fra hele verden og ikke mindst en håndfuld danskere der nok mest burde være hjemme i den danske suppeliga. Men hatten af for Thomas Frank, hvis hold engang imellem disker op med effektivt fodboldspil og ikke mindst har en farlig angriber i Ivan Toney.

Men nok om Brentford. De skal pakkes ned hvor de hører hjemme og det er ikke på øverste hylde.

 

Derfor skal vores drenge oppe sig og være 101% klar når der fløjtes til kampstart i den sene mandagskamp.

Ovenpå en mildt sagt ringe men spændende kamp mod Leicester, hvor vi havde heldet og medvinden, mod et hold der turde spille mod os. Flere spillere dumpede fælt og det kan også ses i min ønskede opstilling. Et par spillere Robinson og Elliot fik et par knubs og blev skiftet ud, så mens dette skrives kendes deres tilstand ikke hvorfor de er efterladt på bænken. Men begge spillere var også under middel mod Leicester, hvor i mine øjne Thiago stod ud fra de andre, med en heroisk kamp på midtbanen. Jeg har aldrig brudt mig om Thiago og måden han tøffer rundt på. Men lige pludselig lignede han en midtbane slider der vandt nærkampe og reddede en hvis legemsdel for sine holdkammerater.

 

Vores angribere skal nu også til at ramme målet og da vi pt kun har 2 der er kampklare, skal de have kuglen i kassen for at Brentford kan besejres. Og vi mangler virkelig en 3. angriber – for Chamberlain hører ikke til i forreste kæde. Han kan mange ting, men angriber er han ikke. Men 2 offensive midtbanefolk i Keita og Chamberlain, evt. med Bajcetic som erstatning for Chamberlain. Og lad os se mere til Ben Doak. Tænker også Konate vil være bedre til at passe på Toney.

Lad os ryste posen og starte med disse 11.

3-1 til Liverpool.

Leo Vegas Sport