Kommende kampe:

Brighton – Liverpool kampoptakt 22/23 FA cup

Søndag eftermiddag møder vi Brighton i FA cuppens 4. runde.

Skrevet af Lasse Callesen

Så er det tid til endnu et møde med Brighton. Det føles helt underligt at skrive det her, men vi havde i den grad vores problemer for nogle uger siden, hvor vi tabte til dem. Jeg tror det var det største lavpunkt under Klopp. Jeg har aldrig set så passivt et hold under hans ledelse. Der var ikke noget der fungerede for os. Presspil, afleveringer, kontra, forsvarspil… you name it.

Det kostede også et par hoveder i kampen mod Wolves, hvor Klopp fortjent rystede posen. Og endnu
mere overraskende skete det igen nogle dage efter mod Chelsea. Det var på tide at Klopp svingede øksen. Han havde også et pressemøde, hvor han sagde at han ikke for alt i verdenen ville frede spillerne, som har været med til at vinde alt med os.

Jeg synes det var friskt gjort af Klopp. Det var ikke en pragtkamp mod Chelsea, men det var tydeligt at fokus var rykket over på, at vi skulle holde nullet og ikke prøve at ud spille Chelsea og lide et nederlag.

Der var lidt tvivl hos mig om Klopp skulle sende Fabinho på bænken eller lade Bajcetic spille mod Chelsea. Sidstnævnte har af nogle gange vist fine prøver på talentet, men mod Wolves stod han i den grad frem. Klopp gav ham tilliden mod Chelsea til endnu en succesfuld optræden. Det ser virkeligt lovende ud for den unge spiller, jeg tror også at han får lov til at spille igen på søndag. En fin måde
at fejre kontraktforlængelsen på. Fabinho har i store dele af sæsonen været helt væk fra skiven.
Klopp skal nok forsøge at holde fast i det defensive arbejde og forbedre os der, selvom det var noget tungt at se på Salah og Gakpo farer forvirret rundt oppe i angrebet uden at det førte til noget. Men som Klopp selv har sagt, så kan det være svært at finde balancen mellem angreb og forsvar, specielt når det hele er gået op i hat og briller.

Vi skal satse på FA cuppen. Vi har to turneringer tilbage vi kan vinde. Det er FA cuppen og Champions League. Sidstnævnte bliver svært medmindre vi finder formen lige nu og her. Jeg håber ikke det er nødvendigt, men hvis vores spil fortsætter ekstremt svingende, som vi har set det indtil videre, så kan vi i værste tilfælde ende udenfor Europa League pladserne og så det altså Conference League vi skal spille, yikes. Der giver FA cuppen os trods alt adgang til Europa League. Jeg vil ikke male fanden på væggen endnu, men jeg tror ikke på, at vi har set de sidste dårlige resultater i denne sæson. Og så kan vi godt komme i klemme.

Så Klopp kommer igen med det der er klar til kamp. Der går en uges tid før vi har næste kamp, så der behøves ikke spares spillere pga. en kamp i midten af ugen.

Jeg tror vi vinder 1-0.

Leo Vegas Sport