Kommende kampe:

Burnley – Liverpool FC 23/24 kampoptakt

Tirsdag aften skal Klopp & co. til Burnley i årets sidste kamp.

Skrevet af Lasse Callesen

Anden juledag eller som det hedder blandt Premier League aficionados: Boxing Day. Der er fodbold hele dagen i det engelske. Prikken over i´et er selvfølgelig Liverpools kamp.

 

Desværre fylder VAR eller mangel på samme, overskrifterne efter Arsenal kampen. Og endnu en gang er det reglerne for hånd på bolden, som skal diskuteres. Efter kampen har jeg kun set og læst, at alle mere eller mindre er enige om der var straffespark. Selv Arsenal spillerne stod efter kampen og indrømmede det.

 

 

Men ellers var det endnu en god omgang fodbold i dele af kampen, hvor vi fik presset Arsenal. De havde også deres perioder, hvilket der ikke er noget odiøst i. De er et godt hold. Det på trods af nogle virkelig leverede og andre knap så meget. Arsenal tog os på sengen med et tidligt mål. Det tog os et kvarter at komme os over chokket, men så fik vi kæmpet os ind i kampen. Desværre havde vores udskiftninger ikke den ønskede effekt og vi tabte moment i slutningen af kampen.

Men vores store problem er fortsat angrebet. Det er slet ikke afstemt. Og vi får ikke spillet os frem til de store åbne chancer i samme grad, som vi gjorde for et par måneder siden. Og jeg frygter virkelig hvor målene skal komme fra når Salah tager til AFCON. Lige nu er ingen af de andre offensive kræfter i form og Jota er på vej tilbage fra en skade.

Defensivt er der intet at komme efter i forhold til spillet. Men vi ser noget tynde ud efter Tsimikas skade. Skal vi ud og handle?

 

Bænken mod Arsenal var også til den meget tynde side. Jeg håber at vi snart få spillere tilbage, for det trækker også hårdt på de andre, at de ikke kan blive sparet i større eller mindre grad.

Burnley havde normalt været et fint sted, at kunne spare f.eks. en Szloboszlai, som ser træt ud. Han løber meget, kæmper for det. Men det offensive er ikke i skabet. Måske er det fordi han mangler lidt overskud og det går ud over afleveringer og de rigtige løb.

Burnley er i bunden af ligaen og det skal være en overkommelig opgave. De vil selvfølgelig kæmpe for det. Især for et point, som er deres udgangspunkt for kampen. Hvilket sætter endnu mere pres på de 3 forreste med den nuværende form.

 

Burnley scorede hele fem mål i deres seneste kamp før jul. Noget man sjældent ser et bundhold gøre. Det var dog mod evigt elendige Sheffield Utd. Burnley er også i den situation at de skal have point på kontoen. Men de kommer ikke til at åbne op bagi for at få 3 point mod os. Det bliver 10 mand bag bolden og nogle “Hail Marys” eller dødbolde de går efter. En fast taktik når de store møder de små.

Et hurtigt mål vil gøre dagen langt lettere for os og det skal vi gå efter. Forsøge at få dem lidt længere frem på banen og så kan vi forhåbentligt få en god dag på kontoret. Men det kræver også at vi ser spillet fra West Ham og Arsenal for at det kan lade sig gøre.

 

 

Jeg er ikke jubeloptimist op til kampen pga. de skader vi har og hvordan vores angreb præstere. Omvendt har vi haft to gode kampe, så der er noget positivtat hente.

Men jeg tror ikke vi kører dem ud af banen, men jeg håber på det. En smal 1-0 sejr er mit bud på kampens resultat.

Leo Vegas Sport