Kommende kampe:

Chelsea – Liverpool 22/23 Kampoptakt 

Endnu en gang mødte vi et tophold, og endnu en gang fik vi en ganske fin start. Men endnu engang endte vi med et kollektivt kollaps og en gedigen lussing. Der var ganske enkelt klasseforskel, og sammenlignet med det spil, som City præsenterede, så skriger Liverpool efter forstærkninger, der kan styrke deres pasningsspil, som er alarmerende dårligt.

 

I morgen gælder det Chelsea i det udsatte opgør helt tilbage fra 8. runde i Premier League. Det er en kamp mellem de faldende kæmper, og selvom jeg vil vurdere, at Klopp fortsat sidder sikkert i sædet, så sluttede det nærmest før det overhovedet startede for Graham Potter, som ellers fik en stor pose penge i januar-transfervinduet.

 

Kampen sparkes i gang kl. 21:00 og kan ses på See og Viaplay.

På mange måder må denne sæson gerne slutte så hurtigt som muligt, så vi kan starte den genopbygningsfase, vi hungrer efter. Klopp virker på mange måder magtesløs, og det virker til, at han ofte kaster med terningerne, håber på det bedste, men ikke har nogle taktiske modtræk, hvis udgangspunktet ikke helt virker efter hensigten.

 

Jovist har vi været ramt af et hav af skader, men selv med alle mand klar kan vi på ingen måde måle os med hverken City eller Arsenal for tiden. Dette indikerede Klopp også, da han efter nederlaget til City blev spurgt ind til et potentielt rødt kort til Rodri. Her svarede Klopp lettere irriteret, at det selv med en mand i overtal formentlig ikke havde gjort en forskel. Det er sjældent, at man hører sådanne ord fra vores manager, og det fortæller altså en del om, hvilken forfatning vi er i pt. Ikke desto mindre venter der altså endnu en kamp i aften på Stamford Bridge.

 

På skadesfronten gjorde Nunez comeback, da han blev skiftet ind mod City. Her må det forventes, at han træder ind i startopstillingen. Diaz er vendt tilbage i fuld træning, men er ikke rejst med holdet til London. Også Thiago er utilgængelig til kampen mod The Blues, og det er derfor heller ikke de helt store tangenter, Klopp kan spille på. Det er eksempelvis også den samme problematik, der udspiller sig på højre back, hvor Trent leverer den ene jammerlige defensive indsats efter den anden. Hvorfor foretager Klopp ikke ændringer? Svaret er simpelt. Han har ikke rigtig nogle alternativer.

 

Personligt tror jeg, at Tsimikas, Milner og Nunez glider ind i startopstillingen til fordel for henholdsvis Robertson, Henderson og Elliott.

Selvom jeg er stoppet med at have de helt store forventninger, når de rødblusede betræder grønsværen, har vi jo set, at de kan spille helt fænomenalt, når det spiller for dem. Vi så det i store dele af kampen mod Everton og United, mens de første 20 minutter mod Real Madrid var magiske. Kan vi genfinde bare en smule af det spil, hvor vi formår at finde hinanden i mellemrummene, så er top-4 altså ikke helt ude af syne endnu, omend CL-pladserne føles umådeligt langt væk.

 

Lad os være optimistiske og satse på en trodsreaktion og en skøn 1-2 sejr.

 

God kamp!

Leo Vegas Sport