Kommende kampe:

Crystal Palace – Liverpool 22/23 kampoptakt

Lørdag aften kl. 21:00 møder vi Crystal Palace

Skrevet af Alex Bruun
Der skal graves dybt, og vi skal op på hesten igen. Det gælder sådan set både spillere og fans. Hvis man ikke havde set CL-kampen, men bare kigger på statistikkerne, så skulle man tro, det var endt uafgjort. Skud 9-9, skud på mål 5-6, boldbesiddelse 52-48, frispark 9-9, hjørnespark 4-3. Men sådan var det som bekendt ikke.

Det var lidt overraskende, men i de første 20 minutter så vi det velkendte Liverpool, og det var tæt på at
blive 3-0, men et klassemål og et Alisson kiks gjorde ondt, og Militaos mål efter 47 min knækkede os
fuldstændigt. Derefter var enhver gejst og tro væk. At se en 37 årig Modric sprinte fra vores midtbane er
tæt på at gøre fysisk ondt. Det er dette hul, vi skal op af i weekenden.
Det gælder kampen mod de grå mus fra Crystal Palace, som heller ikke er godt kørende. Palace er uden sejr i 7 kampe (4 uafgjorte). Går vi 10 kampe bagud, har de 1 sejr og 4 uafgjorte. Zaha, som tit har givet os problemer, er ude med en skade, så nu skal det kreative komme fra de unge profiler Eze og Olise, men de er begge mere ustabile end Zaha. Om vi kan udnytte deres dårlige form, er et rigtig godt spørgsmål, som jeg synes er svært at svare på. Man håber, men bliver tit skuffet.

Jeg tror derfor, der kommer nogen udskiftning. Matip erstatter Gomez, hvilket forhåbentlig kan bringe lidt af den gamle defensive stabilitet tilbage, og så tror jeg, at Keita erstatter Henderson. Taktikken er nok, at stjæle bolden langt fremme på banen, og det er Naby (og Firmino) vores bedste til. I forreste kæde kan jeg ikke gennemskue, hvor klar Jota efterhånden er. Han har fået nogle indhop men oftest ikke ret mange minutter, så kan han spille fra start? Jeg tror det ikke. Jeg kunne dog godt se Gakpo få en lille pause, og så starter Firmino i stedet.

Jeg tror på det, og håber på en 2-1 sejr. Mål af Salah og Firmino.