Kommende kampe:

Crystal Palace – Liverpool 23/24 kampoptakt

I dag møder vi Crystal Palace i London

Skrevet af Lasse Callesen

Endnu en middagskamp, dog ikke efter en landsholdspause.

 

Palace er placeret i den nedre halvdel og et hold som vi generelt har det svært i mod. Og så er Selhurst Park lidt af en heksekedel når det spiller (noget Anfield en gang var kendt for – de dage er der meget sjældent).

Og så frygter jeg lidt at den tendens vi har set i de sidste par kampe følger trop. Vi formår slet ikke at sætte det andet hold under et ordentligt pres. For mange spillere har ikke tur i den og mangler en smule form. Der er selvfølgelig et element i at det er juleprogrammet og spillerne skal tænke sig om med mængden af kampe, som de står over for. Men jeg synes stadig der er nogle faresignaler. At vi ikke formår at dominere hold, som Fulham og Sheffield og endda to kampe i træk, det bekymre mig lidt. Omvendt så er der også mesterskabs kandidatur i at vinde grimt på de svære dage. Moralen er der i det mindste.

 

Mens Van Dijk er tilbage på noget der minder om sit aller bedste. Så er der andre, der falder lidt af på den. Szloboszlai er ikke helt, hvor han var i starten af sæsonen. Diaz er usynlig. Jeg så nogle stats for hans driblinger, han er gået fra en succesrate på 65% i 21/22 og nu roder rundt på knap 44% i denne sæson. I sidste sæson var han på 49%.

Nunez har også ramt et formdyk, men skaber dog kaos, meget mere end en totalt usynlig Gakpo i sidste kamp.

Der er lige nu få ting, som skal gå galt før, at vi bliver ekstremt sårbare. Heldigvis er der en pause til stort set alle på torsdag.

 

Jeg håber Klopp forsøger at ryste posen en smule. Der kan være brug for lidt frisk energi og et par nye tanker. For jeg kan godt have min tvivl om indsatsen i onsdags er nok til en sejr i dag.

 

Er Alisson klar så tror jeg han spiller. Men hvis der er tvivl så håber jeg han bliver sparet. Jeg er meget i tvivl om det skal være Gakpo eller Nunez på toppen. Eller om en af dem skal ud på kanten for Diaz for at gøre plads til den anden…

 

Jeg tror på en 2-1 sejr.

 

 

 

 

Leo Vegas Sport