Kommende kampe:

Deltag i årets FA’n Cup!

FA’n Cup 2017

Lørdag d. 5. august bliver der igen afholdt FA’n Cup, og det foregår igen på Vanløse Idrætspark. Vi har tilmeldt et hold og i år er der deltagelse af bl.a. Blackburn Rovers (forsvarende mestre), AS Roma, Juventus, Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, Chelsea, Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Der er i hvert fald et par arvefjende opgør for Liverpools side samt mulighed for at genskabe nogle af de magiske øjeblikke, som profferne har givet os fans.

Vi skal bruge mellem 7-12 spillere, som er klar på at spille røven ud af bukserne i Liverpools farver. Der spilles 7-mands fodbold, og der er selvfølgelig dommere til alle kampe. Liverpool FC Fan Club Danish Branch har af flere omgange vundet turneringen, sidste år manglede der dog lige det sidste fra at holdet gik videre fra puljen.

Alle kan deltage uanset alder og niveau. Men man skal dog tage forbehold for der er voksne mænd med, hvis man er lidt yngre. Men der er altid god stemning og bliver spillet fair fodbold. Turneringen starter klokken 10.00 med en kort velkomst og de første kampe sparkes i gang klokken 10.30.

Eneste krav er at du er medlem af fanklubben. Hvis du ikke er medlem kan du blive det her: Bliv medlem af fanklubben!

Efter kampen vil der være fællesspisning, og maden vil være en stor grillbøf med tilbehør. Har man tilskuere med, som ønsker at spise med, så er det også muligt.

Det koster 100 kr. pr. person at deltage, som giver en plads på holdet samt aftensmad efter turneringen.

Har man yderligere spørgsmål til turneringen så skriv til lasse@liverpool-fc.dk

Tilmelding er lukket!

Leo Vegas Sport