Kommende kampe:

Efterårets måltips 2022

Så kan vi på ny kåre en vinder af vores måltips konkurrence.

Vi mindes ikke at 14 point nogensinde har været nok til at vinde en måltips konkurrence. Men sandt er det at de 14 kampe gav nogle helt uventede udfald og også nogle mærkelige resultater.


Som man kan læse har vi vist alle mest hældet mod Liverpool sejr i alle kampe. Og ja 98 point i Bournemouth kampen, men ingen der havde gættet 9-0 

 

Ikke desto mindre kan vi hylde flg. 3 tippere for at have ramt i den høje ende og til alle os andre, må vi prøve igen når en ny måltipskonkurrence løber af stablen, efter VM.

Stort tillykke til Hans Peter Rytter, Jimmi Falk og Klaus Smed.

I ekstrakonkurrencen løb flg. med præmier:

Flest mål, Salah. – vinder Jesper Thuesen
Flest Assist, Robertson. – vinder Mads Smith Hansen

 

Spørgsmål vedrørende måltips kan rettes til Torben Poulsen – torben@liverpool-fc.dk

 

Konkurrenceregler

Tre point gives for ”spot on” resultat. Ét point gives for rigtigt udfald af kampen. Bliver en kamp flyttet, så gælder den nye dato. Konkurrencen slutter dog senest 1. december 2022.

 

Vi honorerer de bedste tips, hvor førstepræmien vil være en spillertrøje. Derudover har du mulighed for at vinde nogle ekstra præmier, hvis du rammer rigtigt på vores bonus spørgsmål – en præmie pr. spørgsmål.

 

OBS: De to udsatte opgør mod Wolves og Chelsea nået ikke at blive spillet indenfor konkurrencens tidsramme. De vil komme til at indgå i forårets udgave af måltipskonkurrencen. 

Leo Vegas Sport