Kommende kampe:

Deadline for tilmelding til blad nr. 1 – 2022/2023

Interview med Alan Kennedy i You’ll Never Walk Alone – sidste chance for at få fingrene blad 1.
 
I sæsonens første udgave af You’ll Never Walk Alone bringer vi et interview med finalehelten Alan Kennedy, som havde en afgørende fod med i Mesterholdenes Europa Cup-finale i 1981, hvor han scorede kampens eneste mål. Kennedy deltog også ved Champions League-finalen i år, og han mærkede i den grad myndighedernes manglende kontrol på egen krop.
 
“Jeg mener, at jeg op til kampen var i fare for at miste mit liv, og hvis det ikke havde været for min søn og andre mennesker, der hjalp os, så tror jeg ikke, jeg havde været her nu. Vi var nødt til at kravle over et hegn for at komme i sikkerhed, og det havde jeg ikke kunnet uden hjælp”
 
“Nu kan jeg næsten forstå, hvad der skete ved Hillsborough. Det er virkelig let at miste sit liv, og politiet kunne virkelig have gjort så meget mere og så meget anderledes. Sådan noget der burde aldrig kunne ske, men det gjorde det.”
 
Du kan læse hele interviewet med Kennedy og en masse andet eksklusivt indhold – bl.a. et interview med danske Michael Manniche om Darwin Núñez.
Leo Vegas Sport