Kommende kampe:

Julekalender 2022

Julen nærmer sig med hastige skridt, det samme gør december måned. Normalt vil antallet af kampe øges uge for uge og kulminere når vi kommer til jul og nytår med et overflod af fodboldkampe. Det er desværre ikke helt sagen i år, hvor der afholdes VM.

Men derfor skal I jo ikke snydes for vores årlige tradition, hvor vi har en julekalender til jer. Igen i år er der en masse præmier på spil til de heldige.

Præmier

Julekalenderen

I år skal du gætte, hvilken turnering og hvilket årstal, som du ser på billedet. Et godt vink med en vognstang er, at det er alle billeder, hvor Liverpool vinder et trofæ.
Vi smider et billede op dagligt kl. 07. på vores Facebook side, hvor du kan gætte på turneringen vi netop har vundet da billedet blev taget.

Efter d. 24 og julemaden har fundet sig til retten i maven, så finder vi frem til vinderne. Bær over med os, der kan gå et par dage før vinderne er fundet. Det er trods alt juletid.

 

Medlemskonkurrencen om rejsegavekortet på 1.000 kr. vil foregå her på hjemmesiden, hvor konkurrencen kun er online d. 23. december.

 

Leo Vegas Sport