Kommende kampe:

[Kamoptakt] Arsenal – Liverpool 21/22

I aften skal det afgøres, hvorvidt Liverpool booker en billet til Wembley, hvor Chelsea venter i dette års Carabao Cup-finale. Første opgør endte overraskende 0-0, dette på trods af at Liverpool var en mand i overtal i knap en times tid. Kampen sparkes igang kl. 20:45 og vises på TV3+, Eurosport Player, Discovery+ samt Viaplay. 

Der er ingen tvivl om, at Liverpool savner både Salah og Mané, som i øjeblikket er på landsholdstjeneste til Africa Cup of Nations. Også Keita ville pynte på Liverpools midtbane taget den form han viser i Guine-trøjen i betragtning, men ikke desto mindre formåede Liverpool at sikre en solid 3-0 sejr over Brentford i weekendens Premier League-runde. En Fabinho-scoring lige inden pausen efterfulgt af et flot Chamberlain-mål og fødselsdagsscoring af Minamino sikrede tre point til kampen i toppen af tabellen, men der manglede både kreativitet og kynisme hos de røde.

Curtis Jones og Chamberlain gjorde begge comeback i startopstillingen mod Brentford, og de var begge et friskt pust til en lidt halvtung midtbane. Curtis Jones kommer formentlig til at få genvalg i aften, mens Chamberlain desværre – men som så ofte før – måtte udgå med en skade.

Til aftenens opgør tror jeg, at Klopp stiller med stærkest mulige opstilling – også selvom han ikke har dette for vane i cup-turneringerne. Dette munder ud i nedenstående opstilling.

Det er vigtigt at understrege, at der i aften ikke er nogen regel om udebanemål. Derfor er det også en direkte kamp, hvor vinderen ganske enkelt booker en billet til finalen. Selvom Arsenal på papiret måske er favoritter, tror jeg på, at Liverpool hiver en 1-2 sejr op ad hatten.

God kamp!

Leo Vegas Sport