Kommende kampe:

Kamoptakt: Atl. Madrid – Liverpool

Tirsdag aften kl. 21.00 møder vi Atl. Madrid i Madrid. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Lasse Callesen har snakket med Jeppe Martin Palmkvist omkring det kommende opgør, hvor Jeppe kommer med en kort introduktion til Atl. Madrid.

Hvad er din forventninger til gruppespillet og hvordan er jeres sæson startet?

Jeg forventer vi går videre, når man kigger på vores trup og den erfaring der er, så burde det være realistisk, men ingen tvivl om at det er en svær pulje, dog har sejren i Milano gjort at vi har sat os i en god position og formen har også været fin, i forhold til vores sæson indtil nu er det som forventet. Som Atleti fan er forventningen hvert år at komme i top 3, men med Barcelonas mindre krise og uden deres talisman, er det selvfølgelig muligt at satse på top 2.

Hvem af Atl. Madrid spillerne skal vi holde øje med/jeres bedste spiller?

Atléticos største stjerne er uden tvivl vores træner, og som udgangspunkt er holdet i sig selv stjernen, der er selvfølgelig nogle spillere der er vigtigere end andre og især vores målmand Oblak, som jeg personligt mener er i top 3 i verden er en nøglefigur. Det samme kan siges om vores kaptajn Koke, han er definitionen på og Simeones forlængede arm på banen. Samtidig er Suarez jo altid giftig, men når alt kommer til alt, så er det holdet der er nøglen.

Hvordan spiller Atl. Madrid? Offensivt, defensivt, kontrafodbold eller noget andet?

Vores spillestil er jo efterhånden meget berømt, den har endda fået et navn “Cholismo” efter Simeone, det handler i bund og grund om at holde nullet og score en enkelt, samtidig med at man ødelægger modstandernes spil med hårdt pres og masser af løbevilje.  Jeg kan sagtens forstå at mange syntes den er kontroversiel, men for os er den perfekt og præcis det man kan forvente. Dog skal det siges at i løbet af de sidste par sæsoner er vi begyndt at prøve en lidt mere offensiv tilgang af, især mod lidt mindre hold, hvor vi er nød til at prøve at skabe kampen fordi de også står dybt og jeg syntes egentlig at det har fungeret fint for det meste.

Dit bud på kampens resultat?

Min forventning til kampen er at den bliver tæt og fysisk, jeg tror på en smal sejr til Atleti på 1-0 eller 2-1 og egentlig det samme i det modsatte opgør, til sidst vil jeg ønske alle jer Liverpool en god kamp

Lasse Callesen med fokus på Liverpool

Jeg kunne desværre ikke se weekendens kamp, men det lød som en kæmpe magtpræstation, hvor Watford ellers bare måtte se til. Mens Salah & co. kørte deres eget show. Vi har endda Alisson og Fabinho tilbage igen. Ikke at Kelleher har haft den store indflydelse på resultatet dog. Jones er stadig ikke klar desværre.
Men det bliver en fantastisk aften, vi har til tider haft det meget svært imod Atl. Men samtidigt har det været ganske underholdene. Heldigvis spiller vi noget helt fantastisk fodbold for tiden, hvilket jeg tror giver os tre point. Man skal virkelig være stået tidligt op for at køre os rundt i manegen.

2-1 sejr.

Leo Vegas Sport