Kommende kampe:

Kampoptakt: Liverpool – Atl. Madrid 21/22

I aften er Liverpool igen tilbage under the lights på Anfield, når Atletico Madrid kommer på besøg. Liverpool kan med en sejr sikre sig videre avancement i dette års Champions League, så der er lagt op til et brag.
Kampen fløjtes igang kl. 21:00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

 

Det var med møje og besvær, da Liverpool i sidste runde kunne hive en 2-3 sejr og 3 point med fra Wanda Metropolitano. En fantonstart blev senere i første halvleg neutraliseret med to scoringer fra franske Griezmann. Selvsamme Griezmann blev senere sendt tidligt i bad, da han med et vaskeægte karatespark stemplede Firmino i tindingen. Herefter pressede Liverpool på og fik også forløsningen på et Salah-straffe efter Jota var blevet nedlagt i feltet. Jota skulle senere bringe spænding i opgøret i modsatte ende, men i sidste ende slap vi med skrækken. Atletico var rasende efter kampen, så rasende, at Simeone ikke ønskede at takke Klopp for kampen efterfølgende.

I aften kommer Atletico til Anfield med ét eneste mål – at få revanche for sidste runde, og kender man Atletico ret, så kommer de til at spille på alle de strenge de har – vel at mærke uden den fodboldetiske lovbog in mente.

Liverpool kommer med en skuffende 2-2 kamp i bagagen, da man i weekenden smed en 2-0 føring hjemme mod Brighton og måtte nøjes med ét enkelt point. Uden at tage noget fra Brighton, som er et ganske udmærket fodboldhold, så SKAL man simpelthen kunne lukke sådan en kamp, og særligt på midtbanen er det tydeligt, at Fabinho mangler som styrmanden. Keita måtte forlade banen tidligt, og blev erstattet af Chamberlain, der trods en fin assist ganske enkelt ikke har niveauet mere. Også både Jones og Henderson skuffede, mens Firmino var mere eller mindre usynlig pånær den 100%-chance, som han formår at loppe 5-10 meter over mål.

Konaté var genvalgt i forsvaret ovenpå en imponerende kamp mod Manchester United, men hverken Konaté eller Van Dijk sprudlede, og jeg tror på, at Matip erstatter den unge franskmand til aftenens kamp. Der hersker også en smule debat omkring hvorledes Robertson bør erstattes af Tsimikas – dette tror jeg dog ikke bliver aktuelt.

På midtbanen er der ikke de helt store valgmuligheder, men man forventer, at både Fabinho og Thiago vender tilbage på bænken, og dermed er der nogle muligheder. Dette tror jeg dog kun bliver aktuelt, hvis man (gud forbyde det) skulle ramle ind i endnu en skade blandt midtbanekrigerne.

I angrebet forventer jeg, at Jota erstatter Firmino.

Hos Atletico har Griezmann i sagens natur karantæne, og her må det forventes, at Suarez starter i front sammen med Felix. Sidst Suarez besøgte Anfield blev han sendt retur til Catalonien med et 4-0 nederlag og en billet ud af Champions League. Jeg tror ikke på en 4-0 sejr, men jeg tror på, at Klopp vil gøre alt for at kunne spare på kræfterne i de resterende gruppekampe. Samtidig bør det udnyttes, at man har et toptændt Anfield i ryggen.

Vi vinder 3-1.

God kamp!

Leo Vegas Sport