Kommende kampe:

Kamoptakt: Preston – Liverpool FC Carabao cup 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles tirsdag den 27. oktober kl 20.45 og kan ses på 6éren og
online på Viaplay og Discovery+


En dejlig lodtrækning gav os en kamp mod upåagtede Preston pt. nr 19 i Championship. Set med Liverpool øjne er Preston North End speciel. Det var nemlig her, at den legendariske manager Bill Shankly spillede stort set hele sin karriere. Han begyndte i Carlisle, men allerede efter 16 kampe blev han i 1933 solgt for £500 til Preston, hvor han derefter i perioden 1933-1949 spillede 296 kampe. 1949 gik han managervejen med første job i Carlisle, hvor det hele begyndte. Resten er som bekendt historie.

Liverpool har pt. Sepp van den Berg er på udlån hos Preston, hvor han er en fast del af Prestons startopstilling. Ham forventes vi at få at se i aktion i morgen aften, hvor Liverpool har givet ham lov til at spille opgøret.

Det er fortsat svært at få armene ned ovenpå weekendens nedsabling af Manchester United. Keitas suveræne presspil, Salahs træfsikkerhed, Hendersons overlegne boldfordeling bare for at nævne nogle få indslag, som ManU slet ikke kunne håndtere. Man kunne blive ved med at fortælle om denne kamp, og de sociale medier flyder da fortsat også næsten over med fine hentydninger til det slagne holds fans. Et overlegent resultat og en kamp, som vil blive husket i mange år.

Kampen mod Preston er dog noget helt andet. Spørgsmålet er, hvor meget Klopp vil rotere, og jeg tror det bliver en del, både baseret på tidligere kampe, men også på Klopps tro på reserverne og de unges kvaliteter. Opstillingen er selvfølgelig umulig at gætte på, men mon ikke en fin kombination af spillerne fra reservebænken suppleret af et par unge knøse, er et godt bud.
U-23 spillede mandag aften, og her manglede Conor Bradley, James Balagizi, Mateusz Musialowski og James Norris, så de rejser nok med til Preston. Kaide Gordon er desværre skadet.

Prestons spillere er sikkert vældigt motiverede af at møde Liverpool, men jeg forventer en 2-1 sejr til Liverpool. Vi har formentlig nogle esser på bænken, som kan skiftes ind, hvis det kniber.

Leo Vegas Sport