Kommende kampe:

[Kampoptakt] Arsenal – Liverpool 21/22

I aften er Liverpool draget til London, hvor Arsenal venter på Emirates Stadium. En sejr vil bringe Liverpool alarmerende tæt på Manchester City i toppen, som efter et par pointtab, har genåbnet titelkampen.

Kampen sparkes i gang 21:15 og kan ses på TV3+ samt Viaplay.

Højest overraskende er titelkampen genåbnet. Manchester City har gentagende gange smidt point, alt imens Liverpool er tromlet gennem modstanderne. Jovist har spillet varieret i kvalitet, men faktum er, at vi formår at vinde kampene – og det er immervæk det vigtigste.

Senest gik det udover Brighton, hvor Liverpool præsterede, hvad jeg vil kalde en ganske professionel indsats. De gjorde præcis, hvad der var nødvendigt for at hive tre point i land uden at gøre det synderligt spændende. Samtidig har Luiz fået en flyvende start, og er i den grad et friskt pust til en frontrio, som måske var begyndt at føle sig lidt for sikre på deres pladser.

Vind billetter til foredrag med Liverpools indkasttræner 

I aften gælder det altså Arsenal på Emirates, og selvom vi har gode erfaringer derfra, så er det en yderst svær opgave, der venter. De har vundet deres sidste 5 Premier League-kampe, og spiller generelt flot fodbold. Spørgsmålet er, om de kan spille sig ud af Liverpools pres, eller om de kommer til at begå de samme fejl, som de har lavet i deres seneste opgør mod Liverpool – jeg håber på det sidste.

Trupmæssigt ser det fornuftigt ud på Merseyside, hvor kun Tsimikas og Milner er at finde på skadeslisten. Salah måtte udgå mod Brighton, men han meldes klar til kampen i aften – spørgsmålet er, om han får en plads på bænken fra start. Det tror jeg, at han gør, og jeg tror, han bliver erstattet af Jota, som får pladsen i front. Midtbanen bliver Fabinho, Thiago og Henderson, som skal se, om de kan få overtaget og kontrollere spillet – det bliver formentlig slaget på midten, som afgører kampen.

Jeg tror på en tæt og intens kamp, som ender med en forløsende 1-2 sejr til Liverpool.

God kamp!

Leo Vegas Sport