Kommende kampe:

[Kampoptakt] Brighton – Liverpool 21/22

Alex Bruun ser frem mod kampen, som spilles lørdag den 12. marts kl. 13.30 og kan ses på TV3max og online på Viaplay.

Var tirsdagen 0-1 nederlag til Inter et wake-up call til Liverpool om, at ikke alting kommer af sig selv? Vi kunne også med lidt held have vundet kampen 4-1, men grundlæggende spillede vi under normalt niveau. Som en sjov detalje var det Inters første mål mod Liverpool siden 1965 skandalekampen i Milano.

Jeg tror, der kommer en modreaktion, og det kan passende gå ud over Brighton. Liverpool spiller igen onsdag (mod Arsenal), men er der behov for rotation? – nok mest på midtbanepladserne. Henderson og Keita spillede ikke fuld tid forleden, så de er oplagte, og så synes jeg faktisk, at Jota ikke virker helt på toppen. Lad ham starte ude, og så kan han komme ind og afløse enten Mané eller Salah.

Min nabo er Brighton fan, og hans analyse lyder, at især Bissouma er faldet voldsomt i niveau hen over sæsonen, og det er et kæmpe problem for Brighton sammen med den manglende træfsikkerhed i de forreste rækker. I forhold til det sidste er det nok bare at kigge i tabellen – 26 mål i 27 kampe stiller store krav til den defensive del af holdet, hvis man vil have point. Det var heller ikke noget problem i starten af sæsonen, hvor Brighton fik det ene clean sheet efter det andet, men så let går det ikke længere. Brighton er sunket ned på en 13. plads, men de er dog langt fra at blive involveret i nedrykningskampen.

Da vi mødte dem på Anfield i oktober, kom vi hurtigt foran 2-0, men var vel egentlig heldige med at redde en 2-2 uafgjort, og jeg synes også vi tidligere har haft det svært mod et velspillende Brightonhold. Efter min vurdering ser vi dog et noget svagere Brightonhold for tiden, og jeg forventer en forholdsvis sikker Liverpool sejr på 2-0.

Leo Vegas Sport