Kommende kampe:

Kampoptakt: Burnley – Liverpool 20/21

Onsdag aften møder vi Burnley. Kampen starter 21.15 og kan ses på Xee og Viaplay.

Lasse Callesen kigger frem mod kampen. I søndags så det ualmindeligt skidt ud indtil det 95. min, hvor Alisson dukkede op og headede bolden i mål til tre point. det var ellers en ret skidt omgang vi var vidne til, igen.

Burnley har ligesom WBA intet at spille for udover æren. Men mon ikke de lige så gerne vil slutte sæsonen af på hjemmebane, hvor der desuden vil være tilskuere på stadion. Hvilket uden tvivl vil sætte yderligere pres på vores spillere med fans der endeligt må komme ud og blive luftet igen. Så det kan være lidt uvant for spillerne, at der pludselig er fans igen. Det er dog kun 3.500 tilskuere, som de må lukke ind. Så modstanden fra lægterne er næppe voldsom. Men hold nu fast jeg ser frem til det. Inden opgøret i søndags kørte FCK – Brøndby på skærmen og hvor var det en helt anden oplevelse at gå fra Superligaen med fans og over til et tomt Premier League stadion. Jeg glæder mig til at se og høre dem.

Presset er præcist det samme, som i de sidste par opgør, der skal en sejr på bordet, hvis vi vil være sikre på top 4. Vi skal hente enten Chelsea eller Leicester. De to hold møder hinanden tirsdag aften. Jeg håber på en Leicester sejr, så vi ikke skal ud i noget rod med målscorer, hvis Leicester taber mod Chelsea og vinder mod Tottenham.

Jeg tror ikke vi kommer til at se de store ændringer i starteren fra i søndags. Så det begrænser lidt hvad vi har af muligheder for de store ændringer. Det er kun om Jones skal starte inde igen eller ej, som jeg ser den eneste der er tvivl om. Jota er ikke klar til onsdag, men kan måske være med i weekenden. Oxlade-Chamberlain er klar efter sygdom og Milner træner med igen i dag.

Jeg tror på vi vinder 3-1

Leo Vegas Sport