Kommende kampe:

Kampoptakt: Chelsea – Liverpool 16/9

I morgen aften spiller Liverpool imod Chelsea på Stamford Bridge. Der er kick off klokken 21.00.

Kampen vises på 3+, Viaplay og dPlay.

chelsea-13

 

Lasse har set nærmere på holdet.

Jeg tror ikke vi kommer til at se de store ændringer i startopstillingen.

Mignolet vs. Karius er nok der jeg har min største tvivl om Karius er ved at være klar eller ej?  Jeg vil hellere vente til EFL cup kampen imod Derby. En lidt mere rolig start for ham, hvor han kan få et par træninger mere under huden og få den sidste føling med bolden. Samt det er en lettere kamp at blive spillet sammen med i imod Derby end mod Chelsea, som jeg forventer kommer med et helt andet pres. Så jeg forventer Mignolet starter i morgen.

Forsvaret vil Lovren være med igen i stedet for Lucas. Der spillede en god kamp sidst, hvis man lige ser bort fra det kiks der førte til Leicesters mål. Men vil hellere have en naturlig midterforsvarer inde og så kan vi spare Matip eller Lovren imod Derby.
Can er ikke i form endnu siger Klopp. Skaden har gjort han lige skal have noget mere tid på træningsbanen. Så han er allerede meldt ude af kampen. Kan måske være med på bænken. Så midtbanen kommer til at bestå af Henderson, Lallana og Wijnaldum.

Sturridge spillede en god kamp sidst. Men jeg tror Klopp vender tilbage til Firmino på toppen. Der er mere saft og kraft i holdet med Firmino på toppen end med Sturridge. Hvis vi vil udføre Klopps fodbold så skal der være spillere med meget mere bevægelse især i de kampe, hvor modstanderne gerne vil spille fodbold og kan. Coutinho sad på bænken sidst og forventer han spiller med Mané bagved Firmino.

Der har været snak om at rykke Coutinho en plads tilbage på banen for at give plads til Firmino og Sturridge og så lade Wijnaldum eller Lallana starte ud. Det vil dog i min optik være en stor fejl. Midtbanen mangler i forvejen noget defensivt og kommer Coutinho derned er midtbanen virkelig til at tale med for samtlige hold i ligaen.

 

chelsea-1

Leo Vegas Sport