Kommende kampe:

[Kampoptakt] Crystal Palace – Liverpool spillerunde 10

Der er kick-off 18.30 og kampen vises på TV3Sport 2, Viaplay og dPlay

Liverpools form er virkelig god og er på et længere run med sejre. I midt ugen blev det til en sikker sejr på 2-1 over Spurs. Vi skal 8 kampe tilbage for at finde det sidste nederlag. Og i de sidste 7 kampe har der kun været 2 uafgjorte. En meget overbevisende sæsonstart. Der sender Liverpool op på 3. pladsen med 20 point. Det samme antal som Manchester City og Arsenal. Det eneste der skiller de tre hold er to mål.

Crystal Palace ligger midt i tabellen med 11 point. Ingen sejre i de sidste tre kampe og formen er noget dårligere end Liverpools: TTVUVVTVUTT

Kampene imod Crystal Palace er dog lidt en blandet landhandel: WDLLLW sådan ser det ud i de sidste møder imod dem i ligaen. Sidste gang de to hold mødtes var i marts og her blev det til en 2-1 sejr, hvor Benteke scorede i overtiden på straffespark.

Liverpools holdopstilling

Lasse har set nærmere på Liverpools opstilling

 

Vi vender tilbage til den stærkeste opstilling igen. Milner er den eneste der er meldt usikker efter han var ramt af sygdom i tirsdags. Han trænede dog med i går.

Karius på kassen. Klopp har meldt ud han er nummer 1 på posten.

Clyne, Matip og Lovren er selvfølgelig med. Jeg håber på Milner er klar. Men ellers er det Moreno, som får sin første Premier League start siden Liverpool mødte Arsenal.

Wijnaldum fik 90 minutter i tirsdags og er klar igen efter sin skade. Lallana og Henderson forventer jeg at se på midtbanen, som tidligere i denne sæson. De tre på midtbanen har virkelig vist deres værd. Henderson har hævet sit niveau gevaldigt, Lallana har aldrig været bedre og Wijnaldum viser efterhånden, hvorfor han skal spille. Kronede det med et flot assist til Sturridge i tirsdags.

De tre forreste er de to dansende brasilianere og efteraberen Mané. Ingen tvivl om det er de tre, som foretrækkes i det her tilfælde. Sturridge leverede en flot indsats i tirsdags. Det er også bare ved at være tydeligt, at han er bedst når han har en makker omkring sig oppe i angrebet. Ellers bliver han alt for alene og er slet ikke mobil nok. Det er sgu noget af et issue vi har med Sturridge. Alle ved han er verdensklasse men samtidigt så passer han så dårligt ind i systemet, som Klopp vil spille. Jeg er spændt på hvad det ender ud med.

Men vi står klar med en bænk, som er stærk og langt de fleste vil kunne komme ind og ændre kampen for os, hvis nødvendigt.

 

Så sidder vi bare og venter på en skide dødbold og at Benteke dukker op uden af ingenting…

 

cp

Leo Vegas Sport