Kommende kampe:

[Kampoptakt] Inter – Liverpool 21/22

Onsdag aften kl. 21.00, kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Skrevet af Jesper Olsen.

SÅ starter cirkusset igen i verdens største fodboldturnering for klubhold, nemlig Champions League, og heldigvis er vi med endnu og endda med god en chance for at gå videre, vurderer jeg. Vi er kommet overraskende godt igennem en meget svær periode og vi fremstår nu som måske stærkere end nogensinde. På papiret i hvert fald, for jeg synes dog at vi ”hakker” noget i vores spil. Det er som om Klopp skal finde tilbage til, hvad der vores stærkeste opstilling, samtidigt med at han er tvunget igennem rotationer i det vanvittigt svære program vi er igennem lige nu. Heldigvis på grund af at vi er med i alle 4 turneringer endnu.

Nu gælder det Inter på udebane. Umiddelbart er det en stærk modstander, men dog virker de heller ikke så stærke som de var under Conte og med Eriksen på holdet. Jeg har spurgt en mangeårig Inter fan, som beskriver tingenes tilstand sådan her: ”Jeg ikke så fortrøstningsfuld op til kampene mod Liverpool. Godt nok ligger vi i skrivende stund nr. 1, men som man så i lørdagens derby mod Milan, så kan vi falde sammen meget nemt, især hvis vi skifter på udvalgte pladser og det er man jo næsten nødt til i moderne fodbold, hvor spillerne spiller flere kampe om ugen. Vi dominerede kampen totalt i 70 min, førte 1-0 og skiftede så
tre spillere og så faldt det sammen og de tabte 1-2. Håbløst! De har så rejst sig med 2-0 over Roma, men jeg har alligevel ikke den store tiltro til, at de kan true Liverpool. Jeg kalder den 70-30 i Liverpools favør.
Barella kommer til at blive frygtelig savnet (han fik et dumt rødt kort i sidste gruppekamp) og Vidal er ganske enkelt en skidt erstatning, der kommer til at blive løbet om hjørner med. Bastoni i forsvaret er desuden tvivlsom til sidste og er også en vigtig brik.”
Min egen vurdering er, at vi nok ikke er helt så store favoritter, slet ikke i den første kamp. Jeg tror vi kommer til at se en ganske kontrolleret kamp, hvor vi kommer til at satse meget stort på omstillinger og ikke mindst dødbolde, som er blevet et massivt våben hos os. Igen fristes man til at sige.

Jeg vil tro at Jota starter igen. Firminos dage synes talte og så er spørgsmålet om Diaz eller Mane spiller. Mane er nok stadigvæk nummer 1 af de to, ikke mindst fordi han kender sine defensive pligter.
På midtbanen føler jeg mig overbevist om at det bliver Thiago, Henderson og Fabinho, da de tre har den største rutine og internationale klasse. Thiago er jo nærmest købt til den her slags kampe.
Jeg har en fornemmelse af, også baseret på udtalelser fra Klopp, at vores fokus på at holde nullet kommer til at betyde, at vi vinder en spinkel 1-0 sejr, hvilket jo også er et fremragende udgangspunkt.

Leo Vegas Sport