Kommende kampe:

[Kampoptakt] Leicester – Liverpool 26. spillerunde

I morgen aften klokken 21.00 går det løs imod de forsvarende mestre. Kampen vises på 3+, Viaplay og dPlay.

To ugers ferie for spillerne er ved at være ovre. Der var bl.a. tid til en tur til Spanien på træningslejr. Hvad jeg har kunne læse mig til har spillerne virkelig sat pris på turen, hvor der er blevet arbejdet med form og det taktiske. Men ingenting er selvfølgelig sikkert før vi ser gutterne i kamp om det var det værd, eller om de måske bare skulle være blevet i Liverpool … men dem som har haft små skavanker har haft tid til at pleje dem lidt mere end normalt.

Leicester er på katastrofe kurs, de har lige fyret manageren og kan se bunden komme stormende bagfra. De har det bestemt ikke nemt. Spørgsmålet er hvilken betydning fyringen af Raineri har for spillet. Sidste gang Liverpool mødte dem, blev det til lidt af en rundbarbering på hele 4-1. En præstation, som Liverpool virkelig kan være glad for. Eneste malurt var Lucas´ tilbagelægning der fejlede big time.

Liverpool kommer med en fandens masse selvtillid efter Tottenham kampen, jeg er spændt på om spillerne kan bringe den samme energi igen og gåpåmod.  Der er ikke rigtig nogen undskyldninger for ikke at levere et ordentligt resultat i morgen aften. Ser man på tabellen er der heller ikke noget der har ændret sig der. Der er et par rykkede kampe pga. EFL cup finalen, som gør at de to Manchester og Arsenal hold ikke kommer i kamp i denne weekend. Som det altid hedder, så er der kun en sejr der tæller.

Husk du kan komme til at møde den tidligere Liverpool spiller i København. Du finder mere information her.

Holdet

Men hvordan skal der så stilles op – det giver Lasse Callesen sit bud på.

Mignolet på kassen.

Clyne, Matip og Milner er selvskrevet i forsvaret til kampen. Lovren har ikke trænet endnu, selvom det kun var en kort pause han skulle have til sin knæ skade. Han har også været i Tyskland og besøge en specialist. Jeg tror Lucas starter inde ved siden af Matip. Den indsats han leverede imod Spurs skal give genvalg IMO. Klavan er dog klar igen og er selvfølgelig en mulighed.

Henderson var ikke at se på nogen af billederne til gårsdagens træning. Hvad det skyldes vides ikke på nuværende tidspunkt eller om han simpelthen har undgået kamera linsen er jo også en mulighed. Men en smule alarmerende. Jeg håber på han er fit og klar. Ellers kommer Can nok ind på den defensive midt. Wijnaldum og Lallana er selvfølgelig de to andre. Grujic trænede med igen, men mangler helt sikkert noget træning før han kan gøre sig gældende. Hvis Henderson er skadet sidder Stewart nok på bænken.

Forrest der bliver det nok Coutinho, Firmino og Mané, som skal låse Leicesters forsvar op.

Opslaget fortsætter efter holdopstillingen

 

Spilforslag fra Spilxperten.com

Leicester er i dyb krise. De har ikke vundet i Premier League i 2017, og derfor er de regerende mestre placeret som skuffende nummer 17 i ligaen. Modstanderne fra Liverpool kommer derimod mod en frisk sejr fra Premier League over Tottenham, men ellers har Liverpool heller ikke været godt spillende med tre nederlag til Hull, Wolves og Southampton inden for den seneste måned. Vi spår derfor en sejr til Liverpool, når holdet møder Leicester mandag d. 27. februar 2017.

Leicester har lige fyret træner Claudio Ranieri, og det kan vise sig både at være godt og skidt for holdet. Liverpool ligger på en femteplads i Premier League, og de har kun tre point op til Manchester City på andenpladsen. Liverpool vil være sultne efter en sejr over Leicester, som ligner et meget såret hold i øjeblikket. Liverpools senegalenske angriber Sadio Mané er brandvarm i øjeblikket, og han scorede også to mål for holdet i sejren over Tottenham. Leicesters forsvar har derimod været meget hullet i år, og holdet har lukket hele 43 mål ind i 25 Premier League-kampe. Det er alt for mange, hvis de gerne vil spille med i den sjove ende af tabellen.

Selvom Leicester er bedst hjemme, så er Liverpool det fjerdebedste udehold i Premier League, og de scorer mål på samlebånd. I sidste sæson vandt Leicester 2-0 over Liverpool på hjemmebane, men det skal man ikke ligge meget i, da mange ting har ændret sig siden sidste sæson.

Vi synes derfor, at sejren til Liverpool er meget oplagt. Odds 1,65 er endda i den gavmilde ende.

Har du set, at flere og flere fodboldklubber er begyndt at købe/sponsorere esports-hold? Læs mere om det her.

 

Leo Vegas Sport